אוביץ שלמה יוסף כתב:שלום לכולם
אני מעוניין לשכור פינה בנגריה
חייב כלים כולל מכונת קנטים
לפי שעות/ימים
תענו לי תשובה בהקדם
תודה רבה לכם
[email protected]
אני ראיתי את התגובה הזאת, שנכתבה ב12.6.19, שבעצם הקפיצה את הפוסט, ושראיתי אותה, ב16.6.19 הנחתי שכמוה, כל הפוסט חדש.
מתוך נקודת הנחה זו, (מצטער שלא בדקתי לעומק והמשכתי לבדוק את התאריכים - באמת חוסר אחריות משווע, אני מתנצל!), הגבתי גם למישהו בשירשור שאני פתחתי, שכתב לפני 4 חודשים שהוא מחפש משהו כזה וחשבתי שזה יכול להיות רלוונטי עבורו. שוב, מתנצל מאוד, מעשה מביש וטיפשי מצידי!
עכשיו אני לא אשקר, אתם ועוד מעט שדומים לכם, בהחלט מצליחים במשימתכם והופכים את החוויה האישית שלי כאן להרבה פחות נעימה וכייפית,
ולמרות שהקדשתי זמן למחשבה על כך, לא הצלחתי להבין מה יש לאותם חבר'ה וותיקים ומכובדים שגורם להם לקחת כל תגובה שלי בפורום ולהוציא עליה ועליי עצבים וארס
(באמת מעניין נורא להבין! מה כל כך כאב לכם? מה החשד? שבכוונת זדון ורוע ניסיתי להקפיץ פוסט מ2007 של מישהו בירושלים ועל ידי כך לעשות לכם רע אלכס? או שהקפצתי את הפוסט כדי לקדם את עסקיי הפרטים על ידי כך דודי? תמצאו חיים חברים).
ואחרי הרבה מחשבות והרהורים הגעתי למסקנה שאני לא חייב לכם שום הסבר ושום דבר.
אני הרבה שנים בתחביב, מעט שנים במקצוע, יש פה לא מעט אנשים שאוהבים, ונעזרים במה שאני אומר, ויש פה לא מעט דברים שאני אוהב ועוזרים לי.
אז אני אמשיך לעשות את שלי, וכמו כל דבר לעשות את זה בכוונות טובות ובאהבה (אפילו אם אטעה לפעמים בתאריך רחמנא ליצלן),
ואתם, כנראה תמשיכו לעשות את שלכם, רק מקווה בשבילכם שבקצת פחות מרמור וצרות עין..
peace & love & המשך פעילות נעימה לכם!