חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

הזמנה לשכירת פינה בנגריה וגם שאלה להתייעצות.

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

Re: הזמנה לשכירת פינה בנגריה וגם שאלה להתייעצות.

הודעהעל ידי נדב » 17 יוני 2019, 18:18

אוביץ שלמה יוסף כתב:שלום לכולם
אני מעוניין לשכור פינה בנגריה
חייב כלים כולל מכונת קנטים
לפי שעות/ימים
תענו לי תשובה בהקדם
תודה רבה לכם
[email protected]

אני ראיתי את התגובה הזאת, שנכתבה ב12.6.19, שבעצם הקפיצה את הפוסט, ושראיתי אותה, ב16.6.19 הנחתי שכמוה, כל הפוסט חדש.

מתוך נקודת הנחה זו, (מצטער שלא בדקתי לעומק והמשכתי לבדוק את התאריכים - באמת חוסר אחריות משווע, אני מתנצל!), הגבתי גם למישהו בשירשור שאני פתחתי, שכתב לפני 4 חודשים שהוא מחפש משהו כזה וחשבתי שזה יכול להיות רלוונטי עבורו. שוב, מתנצל מאוד, מעשה מביש וטיפשי מצידי!

עכשיו אני לא אשקר, אתם ועוד מעט שדומים לכם, בהחלט מצליחים במשימתכם והופכים את החוויה האישית שלי כאן להרבה פחות נעימה וכייפית,
ולמרות שהקדשתי זמן למחשבה על כך, לא הצלחתי להבין מה יש לאותם חבר'ה וותיקים ומכובדים שגורם להם לקחת כל תגובה שלי בפורום ולהוציא עליה ועליי עצבים וארס
(באמת מעניין נורא להבין! מה כל כך כאב לכם? מה החשד? שבכוונת זדון ורוע ניסיתי להקפיץ פוסט מ2007 של מישהו בירושלים ועל ידי כך לעשות לכם רע אלכס? או שהקפצתי את הפוסט כדי לקדם את עסקיי הפרטים על ידי כך דודי? תמצאו חיים חברים).

ואחרי הרבה מחשבות והרהורים הגעתי למסקנה שאני לא חייב לכם שום הסבר ושום דבר.
אני הרבה שנים בתחביב, מעט שנים במקצוע, יש פה לא מעט אנשים שאוהבים, ונעזרים במה שאני אומר, ויש פה לא מעט דברים שאני אוהב ועוזרים לי.
אז אני אמשיך לעשות את שלי, וכמו כל דבר לעשות את זה בכוונות טובות ובאהבה (אפילו אם אטעה לפעמים בתאריך רחמנא ליצלן),
ואתם, כנראה תמשיכו לעשות את שלכם, רק מקווה בשבילכם שבקצת פחות מרמור וצרות עין..
peace & love & המשך פעילות נעימה לכם!
נדב
משתמש ותיק

הודעהעל ידי Edi » 17 יוני 2019, 19:13

האמת, אני חושב שנדב הוא סוג של מתלהם חרטטן, אבל הפעם לא אשם, בפח של מי שמקפיץ שרשור ישן כל אחד יכול ליפול ובעניין השרשור השני אני אפילו חושב שהיתה לו כוונה טובה, רחמנא לצלן.
Edi
סופר משתמש

הודעהעל ידי הרואה » 17 יוני 2019, 22:06

גם אני לא הבנתי את העוקצנות כלפי נדב, הוא בסך הכל ניסה לעזור.
וגם אם הוא רוצה לפרסם את עצמו, בשורה תחתונה זה דבר שעוזר לחברי הפורום, אז למה לא?
הרבה חובבים מוציאים הון על כלים בלי לדעת מה הם צריכים, הרעיון של שכירת פינה לרוב גם חוסך כסף, גם מביא לתוצאות טובות יותר, וגם חוסך זמן יקר.
הרואה
סופר משתמש

הודעהעל ידי dudi » 18 יוני 2019, 01:06

הרואה כתב:גם אני לא הבנתי את העוקצנות כלפי נדב, הוא בסך הכל ניסה לעזור.
וגם אם הוא רוצה לפרסם את עצמו, בשורה תחתונה זה דבר שעוזר לחברי הפורום, אז למה לא?
הרבה חובבים מוציאים הון על כלים בלי לדעת מה הם צריכים, הרעיון של שכירת פינה לרוב גם חוסך כסף, גם מביא לתוצאות טובות יותר, וגם חוסך זמן יקר.

בעקרון כל פרסומת יכולה לעזור לחברי הפורום. חנות פרזול, יבואן כלי עבודה, מנסרה... אבל מאחר והאתר ממומן ע"י פרסומות אם אתה מפרסם את עסקיך ואתה אדם הגון אתה אמור להגיע להסדר עם משה.
מצד שני, יש יותר לגיטימציה לפרסם את עסקיך אם אתה חבר פורום פעיל דוגמה טובה היה חיים בעץ. הוא הציג עבודות (נדב?), ארח מפגשים בסדנתו (נדב?), ענה על שאלות מקצועיות (נדב?)...
ומדי פעם גם הפנה אנשים לחוג הנגרות שלו.

מה שצורם לי זה הקומבינה.
באופן שיטתי כל פעם שמודעת הסדנאות לשימוש עצמי עוברת לדף השני מוצא לו ידידנו סיבה להקפצה. פעם זה מקום סופר מגניב שהוא לא היה בו. פעם זה תשובה לשאלה מלפני כמה חודשים...
סמל אישי של המשתמש
dudi
סופר משתמש

הודעהעל ידי Edi » 18 יוני 2019, 07:38

דודי בכללי אתה צודק, הוא משתמש באתר ככלי פרסומי נטו, ספציפית במקרה הזה יש ספק גדול מאוד אם זה נעשה בכוונה, צריך לתת לו להנות מהספק.
Edi
סופר משתמש

הודעהעל ידי נדב » 18 יוני 2019, 22:07

מתלהם חרטטן? באסה.. כבר התחלתי לחבב את "תרנגול קרב נכה"!

כן, המקומות שכתבתי אליהם הם סופר מגניבים! את חלקם ביקרתי אישית, וברוב המקומות שלא הייתי פיזית לפחות נפגשתי או אירחתי אצלי מישהו מהמפעילים/בעלים..
אבל אני מבין, זה בטח ממש כואב לכם בעיניים ובלב לראות פירגונים ומילים טובות על מקומות ואנשים..

אני אמשיך לכתוב על מקומות כאלה, ככל שאחפוץ, כי זה נושא שחשוב לי וקרוב אליי, וכי אני יודע שהוא יכול לעזור לאחרים.
ואם זה מפריע לכם בגלל שכתבתי גם על העסק שלי (פעם 1, בכל שימושי בפורום) - תנשכו שפתיים!
אני אמשיך לעשות את זה בתדירות שמתאימה לי לפי כניסתי לפורום, לרוב פעם בשבוע בימי ראשון או שני, לפעמים פחות (שאני עמוס), לפעמים יותר (שכל הגאונים והצודקים תוקפים אותי), אתם בטח כבר יודעים את זה לפי האופן בו אתם עוקבים באובססיביות מחשידה אחר הפעילות שלי.

ואם כבר אתם עוקבים באובססיביות, מוזר מאוד שפיספסתם את מרבית מהפעילות שלי - שהיתה לענות על שאלות מקצועיות ולהמליץ על ספקים ונותני שירות בתחומים שונים.
אבל למה להרוס קונספירציה טובה עם האמת?

איני מפרסם עבודות שלי כי אני לא מתעד תהליכים לצערי וכי אין לי צורך להעלות תמונה של משהו גמור כדי לזכות בתשואות..
לא הצעתי את מקומי לאירוח של שום דבר - פשע! כי אם הייתי מציע בטח הייתם טוענים שאני מלאך ולא עושה את זה רק למטרות פרסום..
וכן - רב מה שאני עושה פה זה לענות על שאלות מקצועיות
ולא - לא הפניתי, ולא פעם אחת! לאף סדנה או קורס שלי, שמתרחשים כל הזמן..

אבל באמת שטויות, תמשיכו לפרוק את כל התסכולים והמרמור שלכם :) זה בסדר!
נדב
משתמש ותיק

הקודם

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־8 אורחים