מקווה שלא תכעסו
זה לא נגרות, אבל זה גם יצירה וזה טעים
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
זה לא נגרות, אבל זה גם יצירה וזה טעיםקרואסון עם מרציפן, גם תוצרת עצמית. אפשר למחוק את הפוסט, או אתם או אני
מקווה שלא תכעסו
Re: זה לא נגרות, אבל זה גם יצירה וזה טעיםאני כועס על שני דברים, האחד שלא רשמת מתכון והשני שלא רשמת מתכון של הלחמניות הארגנטינאיות עם מילוי גבינה שאינני זוכר את שמן בספרדית.
Alex the Cheesepenter
Re: זה לא נגרות, אבל זה גם יצירה וזה טעיםשלום אלקס:
מקור המתכון (אבל עם שינוי מאד משמעותי) הוא כאן: https://www.youtube.com/watch?v=3YnZY2loIeo&t=1090s אבל אני עשיתי תפיחה מוקדמת יום קודם : עם חצי מהקמח ויותר מחצי מהנוזלים עם השמרים יבשים וקצת סוכר, תפיחה בחוץ לשעה שעתיים בערב ואז לפני השינה למקרר ללילה. למחרת מערבבים הכל וממשיכים לפי מתכון. התפיחה המוקדמת (POOLISHׂ מוסיפה המון טעם, FLAVOR. אני עשיתי 3 קיפולים ולא שניים. אני לא פרסמתי על עוגיות עם גבינה, או... אולי אתה מתכוון על עוגיות עם גבינה שהבאתי פעם למפגש ??, זה נקרא CHIPA וזה מ PARAGUAY מאיפה שאני בא. או PAN DE QUESO שזה מתורגם מפורטוגזית ברזיל. אני גם יכול לשלוח לך אם תרצה. הפוסט הזה הוא מין אתנחתא מעצים, לא ?, אבל אני חוזר, אפשר למחוק.
Re: זה לא נגרות, אבל זה גם יצירה וזה טעיםכדאי למחוק, התמונות קשות לצפייה באמצע היום
Re: זה לא נגרות, אבל זה גם יצירה וזה טעיםפשששי. צריכים לארגן מפגש טעימות בהקדם
Re: זה לא נגרות, אבל זה גם יצירה וזה טעיםטעיםםםםם.
כל הכבוד UMI , יכול להיות שאלכס מדבר על אמפנדה?
Re: זה לא נגרות, אבל זה גם יצירה וזה טעיםתןדה להפניה למתכון. שיטת הבצק המקדים ידועה לי וכן שיטת הקיפולים.הפסקתי ללוש בצקים לפני כ-3 שנים, מאז רק התפחת לילה + קיפולים + עיצוב + התפחה ולתנור.
PAN DE QUESO - אכן ללחמניות/עוגיות שהבאת פעם למפגש התכוונתי. כדאי שתחדש את הגעתך למפגשים גם בגלל הופעתך וחברתך והלחמניות הן רק בונוס נחמד מאד. Alex the Cheesepenter
Re: זה לא נגרות, אבל זה גם יצירה וזה טעיםאשתדל לבוא אבל יש לי בעיה בימי שישי, ובבוקרים בכלל.
אמפנדס בדרך כלל עושים עם בשר או עוף או ביצים, נדיר עם גבינה. CHIPA זה עם גבינה, האמת הפתיעה אותי שאלכס נזכר בעוגיות שהבאתי אז , מאיפה הוא ידעה שהם שלי ?, מעניין בתאבון ונקווה לחגים שמחים
Re: זה לא נגרות, אבל זה גם יצירה וזה טעים
פיני, תן לי קצת קרדיט Alex the Cheesepenter
Re: זה לא נגרות, אבל זה גם יצירה וזה טעיםנראה ממש טעים, מה עוד שלא כל אחד יכול לעשות בצק עלים טוב.
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים | |||||