|
|
חובבי נגרות ואומנות העץ
ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל
|
|
זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.
על ידי GAVI7 » 15 מאי 2008, 00:10
תודה לכם
יש לי כמה תשובות, תודה בינתיים על ההצעות.
אני רוצה אפקט מבריק כמו פנינה אבל לא דווקא צבע פנינה יכול להיות צבע שמנת לדוגמא
תודה לגבי הרעיון עם הדוגמיות, אני גם צריכה לחפש חתיכות פורמייקה שמישהו יתן לי שאריות, נקווה שנמצא,ובינתיים אני ממשיכה להיות אופטימית.
איפה ניתן להשיג חתיכות פורמייקה שאף אחד לא צריך ?
הכוונה - לא נעים להתעלק על נגר / מישהו שאתה לא מזמין אצלו כלום.
לגבי ההצעה של סנדור אני בטוחה שהוא צודק כי הוא איש מקצוע, אבל במקרה כזה
הפרוייקט מבוטל,ולא מתעסקים יותר עם המטבח הזה ב5 שנים הקרובות ( יש רמונט גדול בבית חוץ מהמטבח כולל שיקום חלקים הרוסים , אמבטיה וריצופים פגועים ) והכסף לא יספיק לנו להצעה של סנדור.
אני חוזרת לפורום רק ביום שני, אני לא אהיה בבית כמה ימים , אבל אשמח להמשיך מהנקודה הזו. נמשיך להיות בקשר. תודה , בינתיים,
-
GAVI7
-
על ידי GAVI7 » 15 מאי 2008, 00:13
לגבי יהודה - תודה על ההתייחסות, זהו מטבח סטנדרטי מקבלן שהיה אותו בחצי מדינה בערך,
אני חושבת של רגבה, צבע לבן, מטבח סנדוויץ' עם דלתות פורמייקה לא חלקה אלא טיפה מחוספסת. משטח גרניט עם נקודות שחור לבן ( מכוער מאד ).
אשלח תמונה בהזדמנות.
-
GAVI7
-
על ידי maamoon » 15 מאי 2008, 00:16
דוגמאות פורמיקה אפשר לקבל מכל נגר בלי בעיה כי הם כך או כך זורקים את השאריות הקטנות האלה
בשמחה נקבל אותך לכאן שוב ושוב לברק גבוהה צריך גימור בהתזה
-

maamoon
- סופר משתמש
-
על ידי GAVI7 » 14 יוני 2008, 20:09
סנדור סליחה ... למרות המלצה לא לבצע ולמרות שיש לי ידיים שמאליות אני נעזרת בעצות כאן, ורוצה לנסות.
ב. אני חיה מתקציב ואין לי עיניים גדולות , אני עוברת לדירה אחרת , ולא רוצה חובות. אולי אני חיה נדירה אבל אני צנועה בפירוש.
עכשיו סנדור - כל עצה שתוסיף תחזק אותי.
-
GAVI7
-
על ידי maamoon » 14 יוני 2008, 23:14
כול הכבוד
-

maamoon
- סופר משתמש
-
על ידי GAVI7 » 15 יוני 2008, 17:08
מאמון , שפע תודות על העצות הנפלאות, בפורום הנפלא הזה, אני אוותר על ברק גבוה ואלך על ברק סטנדרטי שמתקבל בספריי + 2 שכבות לקה, כמו שהמלצתם.
אחרי ' ניסוי כלים ראשון ' על דוגמאות אני חוזרת לדווח .. אלא אם בא לכם לצייד אותי בטיפים ( כי תזכרו שאין לי ניסיון בעבודת כפיים, במקצועי אני בתחום אחר ולא זכיתי לצערי לכך ).
-
GAVI7
-
על ידי maamoon » 15 יוני 2008, 17:24
רק עלי והצליחי
ותמיד דוגמאות לפני שרצים על הכול
-

maamoon
- סופר משתמש
-
על ידי GAVI7 » 16 יוני 2008, 19:33
שלום לכולם , רציתי לעדכן שאכן לקחתי חתיכות פורמייקה, שייפתי עם נ. זכוכית 2 ,1 ( קשה, אבל אין מה לעשות ) , וצבעתי בפריימר ( של יעקובי ) .
הפריימר נראה חלק לגמרי בלי שום גושים בדיוק כמו שרציתי, קניתי גלגלת קטנה. דרך אגב - אם מישהו רוצה להמליץ לי על גלגלת שעושה את העבודה ומחליקה את הצבע חלק חלק - אני אשמח לקבל, כי זה קטע שעם גלגלת פשוטה צריך ממש לעבוד יותר קשה .אולי אפילו אתקשר ליעקובי / מרכז שירות או טמבור ?
דבר נוסף - קניתי צבע לניסיון 'סופר לק פלוס מבריק ' של טמבור בצבע שחור . אני אעדכן אותכם הלאה אחרי שהפריימר יתייבש ואצבע בצבע שמן . אחרי שנגמור עם זה אצבע בצבע אקריל + לק ונראה איך מתקבל - שמן לעומת אקריל. בחנות שאני קונה בה - חנות מצויינת בלוד עם שפע ומחירים נוחים ( בעיר העתיקה ) , את האקריל הוא מייצר לפי דרישה ואין לו על מדף אז התחלתי עם הצבע שמן. זהו להיום, תודה על העידוד .
-
GAVI7
-
על ידי maamoon » 16 יוני 2008, 22:22
עלי והצליחי
גאים בך
-

maamoon
- סופר משתמש
-
על ידי GAVI7 » 28 יוני 2008, 22:28
מאחר ואני מודעת לחוסר המיומנות שלי בידיים בעבודות צביעה, השקעתי עוד קצת וקניתי מברשת צביעה איכותית ( לא כמו באייס וכו' ) בחנות לעבודות יד, שאני עובדת איתם הרבה זמן . בנוסף -לצורך הניסוי על דוגמאות קניתי גם צבע אקרילי איטלקי מאד איכותי ( לא שהישראלי חלילא לא טוב, פשוט מנסה את ההבדלים ) - אני חייבת לספר לכם שבעין בלתי מקצועית כמו שלי העבודה יצאה ' נקייה' ביותר, וזה עוד לפני הלכה , שאמרח אחרי ההתייבשות.
וכל זה ... בזכותכם.
אגב אני מתנצלת שהייתי קצת דביקה עם כל השאלות על כלי עבודה אבל בעובדה כלים טובים חשובים דווקא למי אין לו מיומנות בעבודות ידיים.אני ממש מרוצה מהמברשת , היא מיישמת צבע בצורה מדהימה .
אחרי שאמרח את הלכה אעדכן אתכם, ואיישם עוד דוגמאות עם אקריל ישראלי מסוג פוליאור לבן או פנינה.
-
GAVI7
-
חזור אל נגרות
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים
|