שלום רב,
ראיתי בסופ"ש בהום סנטר שמן פשתן מבושל ב 15 ש"ח הצבע.
רציתי לשאול האם מישהו התנסה עם השמן הזה ואשמח לחוות דעת
תודה !
שמן פשתן מהום סנטר
25 הודעות
• עמוד 1 מתוך 3 • 1, 2, 3
שמן פשתן מהום סנטרשלום רב,
ראיתי בסופ"ש בהום סנטר שמן פשתן מבושל ב 15 ש"ח הצבע. רציתי לשאול האם מישהו התנסה עם השמן הזה ואשמח לחוות דעת תודה !
Re: שמן פשתן מהום סנטרלא מכיר אישית,
אבל עד כמה שאני מבין, שמן הפשתן שנמכר ברוב הטמבוריות עובר תהליך כימי עם מתכות כבדות כדי לחסוך את תהליך הבישול. אני קונה שמן פשתן מבושל רק בפיגמנטים בדרום תל אביב, הם אישרו לי במאה אחוזים שהשמן שלהם הוא טבעי וללא מתכות כבדות. נדמה לי שחצי ליטר עולה 40 ש"ח, אם אני לא טועה. בסכומים כה נמוכים לא הייתי לוקח סיכון והייתי קונה שמן לא רעיל באיכות טובה וודאית. נמרוד
Re: שמן פשתן מהום סנטרתודה !
עוד שאלה מבחינת ריח אם אני משתמש בבית האם הריח של שמן פשתן מבושל חזק? איך הוא ביחס לורניט ?
Re: שמן פשתן מהום סנטרעל טעם ועל ריח....
אני אישית די אוהב את הריח של שמן הפשתן, אחרים לא יסבלו אותו. בכל מקרה הריח מתנדף אחרי זמן מה. חשוב מאד, לא ליישם את השמן כמו שהוא על העץ, אחרת הוא לא ממש מתייבש. צריך למהול אותו עם טרפנטין ביחס של 100:50 (100מ"ל שמן עם 50 מ"ל טרפנטין).
Re: שמן פשתן מהום סנטר
אל תיגע. זה זבל רעיל. מתאים אולי לעבודות בניין בשביל לטבול קרשים לפני שהם משמשים לתבניות עבור יציקות בטון.
Re: שמן פשתן מהום סנטרתודה רבה ! אני לא אגע בזבל הרעיל הזה
אם אתנ מתכוון לשמן שהוא שחור כמו נפט אז אל תגע בזבל הזה, אבא שלי קנה כזה ופשוט אין לזה שימוש זה הופך את העץ לכזה מכוער ומגעיל וזה גם לא מתייבש
Re: שמן פשתן מהום סנטרואני לאומת זאת ראיתי שמן פשתן בהום סנטר שהוא שקוף לגמרי כמו לכה
אני מחפש הרבה זמן שמן פשתן מבושל פשוט שדומה ל Boiled Linseed Oil שהאמריקאים משתמשים בו. תמיד מפנים אותי לאיזה חנות בתל אביב (פיגמנטים אם אני לא טועה). אם מישהו מכיר משהו יותר נגיש בצפון אשמח לשמוע. אם מישהו ניסה את השמן השקוף מהום סנטר ויכול לספר, גם אשמח לשמוע.
25 הודעות
• עמוד 1 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־11 אורחים | |||||