לכל מי שלא היה בקורס הלמינציה או רוצה להתרענן , התהליך בקובץ
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
Re: לכל מי שלא היה בקורס הלמינציה או רוצה להתרענן , התהליך בשלום, אני מבקש לא להעלות חומר שיש עליו זכויות יוצרים (פורסם במגזין Fine Woodworking האחרון) אם מישהו ירצה להעלות מדריך מצולם מבוסס על הסדנא שעברתם (או אפילו גרסה מתורגמת של המאמר הספציפי בתוספת הערותיכם ותמונותיכם).
זה מציב את האתר במקום קצת בעייתי ואני מעדיף לא לעבור על החוק - למרות שידוע לי שהסיכוי לתביעה נמוך מאוד. אם מישהו יצליח להשיג רשות לעשות זאת (להעלות את הקבצים הללו) - אני הראשון שישמח להעלותם (אני לא הצלחתי). (למי שלא מבין על מה אני מדבר, היה פה קובץ מצורף שהורד מהאתר בתשלום של Fine Woodworking והפצתו אסורה)
Re: לכל מי שלא היה בקורס הלמינציה או רוצה להתרענן , התהליך במשה , אתה צודק, צריך להיות סדר.
אני הייתי מציע להעביר במיילים אישיים את החומר למי שמעוניין. מה שנקרא בצינעה.
Re: לכל מי שלא היה בקורס הלמינציה או רוצה להתרענן , התהליך בבתור מנהל האתר אני לא יכול לעודד התנהגות כזו, אבל באמת שאין לי יכולת להגיד לכם מה לעשות בצנעה - בכל מקרה באמת הייתי מאוד מעריך אם מישהו היה מעלה לכאן מדריך מבוסס על הסדנא (אני גם מוכן לעזור בעיצוב, עימוד והגהה) - זה בהחלט יתרום לידע של האנשים שלא היו וגם חדשים.
Re: לכל מי שלא היה בקורס הלמינציה או רוצה להתרענן , התהליך בהאתר מאפשר למנוייו לשלוח קובצי PDF לחברים
יש אפשרות כזו היא נקראת: save or send to friend
Re: לכל מי שלא היה בקורס הלמינציה או רוצה להתרענן , התהליך באכן כך, ובעצם נתינת אפשרות המשלוח לחבר, יש בזה שחרור חוקי של המסמך, ולכן העלתי אותו.
Re: בדקתי שובכי הצלחתם לערער את בטחוני,
וכמו שחשבתי - משלוח האימייל לחבר לא כולל את הקובץ אלא רק קישור לעמוד שבסופו של יום מחייב את החבר להרשם - בתשלום - על מנת לראות את הקובץ. ולפיכך - לא מוותרים כאן על שום זכויות יוצרים. אני יודע שזה קצת מבלבל - אבל זה מה יש, ואין כמוני מצטער על זה.
Re: לכל מי שלא היה בקורס הלמינציה או רוצה להתרענן , התהליך ב
זה עדיין לא משחרר את זכויות היוצרים שיש לאתר במאמר. לבעל זכויות היוצרים מותר לקבוע איך ולמי הם רוצים לתת את המאמר. אני מבין שבמקרה הזה האתר אינו מאפשר שליחת קובץ ה-PDF לחברים, אבל גם אילו היה מאפשר, זה לא היה נותן למנוי או למקבל הקובץ את האישור לפרסם את הקובץ בכל דרך אחרת. אותו כלל תקף גם לחומר שנמצא באתרים חינמיים או חינמיים חלקית כדוגמת Plansnow.
Re: לכל מי שלא היה בקורס הלמינציה או רוצה להתרענן , התהליך במניסיון באתרי תוכן אחרים - רוב הפעמים אפשר פשוט לבקש ובעל הזכויות מסכים כמעט תמיד .
Re: נכון מאד...מטרת FINEWOODWOKING היא חשיפה מקסימלית
מאמר שלהם שיופיע בפורום יביא להם בוודאות לקוח או שניים. אם כבר מדברים על האתר זה אתר מצויין לא היה נושא כל שהוא שלא היו עליו מספר מאמרים מבחנים ווידאו מפורטים ברמה גבוהה מאד אני ממליץ מאד לכל מי שצריך מידע בנושא נגרות.
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים | |||||