|
|
חובבי נגרות ואומנות העץ
ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל
|
|
זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.
על ידי harel » 19 ינואר 2008, 11:51
לפני כחודש וחצי הועבר מייל (התחיל משרשור דווקא בוואלה) שקטל את האתר והשירות שלו והמליץ בחום לא לקנות משם. בעקבותיו, חברים שרצו לבצע קניה נרתעו וירדו מהרעיון. אני דווקא הלכתי עם המלצתו של ג'ילבר והזמנתי מהם הזמנה של הרבה פריטים קטנים (קליבות, טוגל קלמפס, סט אביזרים לדרמל, מקדחים שונים, גלגות ג'ולים להשענת חומר ועוד כל מיני שטויות). בנוסף עשיתי הזמנה מעוד אתרים בארה"ב כמו GRIZZLY.COM ו- AMAZON.COM מהם הזמנתי ציוד לשולחנות המסור והראוטר (T-tracks, 4 featherboards, push sticks and blocks ועוד כמה צעצועים).
חלק גדול מההזמנות שלחתי לארץ ע"י USADDRESS וחלק אחר קיבלתי אתמול ע"י קרוב משפחה אמריקאי שבא לבקר.
מכל אתר שהזמנתי בו נשלח לי מייל שציין במפורש מה קיים במלאי ומה חסר כמו גם תאריך יעד להגעת הפריטים החסרים בצורה מאד ברורה ונוחה. הפריטים שקיימים במלאי נשלחו ראשונים ולכל מייל שפניתי לברר משהו או לשאול נעניתי בharborfreight.com באדיבות ויעילות שאנחנו הישראלים יכולים רק לקנא בתודעת השירות האמריקאית. גם AMAZON חילקו הזמנה ל- 3 משלוחים ואני לא רואה בזה שום בעיה כי בכל מקרה התשלום של ההובלה בתוך ארה"ב משולמת על-ידנו פעם אחת והתשלום לשילוח לארץ הוא לפי חישוב משקל ונפח.
סנ"כ חווית הקניה היתה בסדר גמור ומי שניסה להלך אימים עלינו והציג את הדברים כאילו שקניה בharborfreight.com היא לשים כספנו על קרן הצבי, אני מניח כי או מניעים זרים הביאו אותו לכתוב מה שכתב או חטא היוהרה.
- קבצים מצורפים
-

-

harel
- סופר משתמש
-
- הודעות: 990
- הצטרף: 19 אוגוסט 2007, 11:49
על ידי harel » 19 ינואר 2008, 12:02
לפי מה שהתרשמתי השיטה שלהם שונה מאצלנו בכך שהם רושמים כמלאי קיים גם פריטים שלא נמצאים אצלם פיזית אך אמורים להגיע בטווח ימי האספקה שהתחייבו להם. פריטים שנרשם שלא קיימים במלאי זה רק שאין צפי למשלוח נוסף. על כן, אם מבצעים הזמנה הם עושים את החלוקה של המשלוח ועלות השילוח הנוספת (בתוך ארה"ב) הם סופגים אותה.
-

harel
- סופר משתמש
-
- הודעות: 990
- הצטרף: 19 אוגוסט 2007, 11:49
על ידי gilamo » 19 ינואר 2008, 13:21
אלא מה? עלות השילוח שלך דרך USADRESS על פיצול הזמנה תהיה כפולה או משולשת , יש הבדל כאשר אתה מקבל הכל בחבילה אחת שנארזה ב harborfrieght לעומת פיצול ההזמנה בגלל חוסר של מס' מוצרים באותו זמן,
ואחר כך הם שולחים בנפרד מוצר אחד ואחרי זה עוד אחד ועל זה אתה משלם ל USADRESS דמי משלוח לכל אחד וזה מתבטא בסכום לא קטן, זה קרה אצלי והתכתבתי עם שירות הלקוחות של H.F וביקשתי שלא יפצלו את ההזמנות שאני מבצע.
-

gilamo
- משתמש ותיק
-
- הודעות: 77
- הצטרף: 13 אוגוסט 2007, 00:53
- מיקום: כפר יונה
על ידי harel » 19 ינואר 2008, 16:47
לדעתי אתה טועה. עלות המשלוח של הפריטים שנשלחו באיחור לא היתה שונה בהרבה מעלות המשלוח אם הכל היה מגיע בחבילה אחת. מה שקובע את המחיר של השילוח בUSADDRESS זה משקל ונפח (אם עברת את תעריף המינימום למשלוח ובכלי עבודה תמיד תעבור אותו) אזי שמבחינת המשקל לא חסכת ולא הרווחת כלום ולשאלת הנפח - תלוי מה הזמנת.
דברים גדולים נשלחים באריזות שלהם ולמרות שיש מקום האריזות לא נפתחות ומוכנסים אליהם פריטים אחרים על מנת לחסוך מקום, מנגד ארגז עם תפזורת של פריטים אם היו שולחים יחד את הכל אז היו משתמשם בארגזים גדולין יותר... בקיצר לפי הנסיון שלי - ההבדל אמנם קיים, אך הוא מינורי ובמחירים שאתה קונה את הדברים בארה"ב - עדיין אתה מרוויח וחוסך המון.
-

harel
- סופר משתמש
-
- הודעות: 990
- הצטרף: 19 אוגוסט 2007, 11:49
על ידי Moshe Eshel » 19 ינואר 2008, 20:14
אני מאוד מרוצה מכל מה שקניתי בHarborFreight - כל אחד יהיה מרוצה כשמביאים בחשבון על מה בדיוק אתה משלם (תוצרת סינית מאותה איכות כמו בAce וכאלה). המשלוחים באים בזמן וכמו שכתב הראל הם מעדכנים בדיוק מה יש ומה אין.
הבעיה היא שהם כמו גם Amazon וחברות דומות הם לא ממש מפוקסים ליו-אס אדרס שלנו  ריבוי המשלוחים הוא קשה, והם לא יודעים לבטל דבר זה (הם שולחים ומניחים שבגלל שהמשלוח חינם - לא איכפת לקונים - וזה נכון ללקוחות בארה"ב.
ורק לידיעה, יש ביואס אדרס תעריף בסיסי לחבילה, שאותו משלמים לכל גודל (דמי טיפול וכיו"ב) - ולכן אכן עולה הרבה יותר(לפחות $10 לחבילה ואני משער שגודל לפי החבילה) לפצל משלוחים מאשר לקבל במשלוח בודד.
-

Moshe Eshel
- מנהל האתר
-
- הודעות: 2596
- הצטרף: 12 אוגוסט 2007, 14:53
- מיקום: מושב גמזו
-
על ידי Pini Gold » 19 ינואר 2008, 20:26
מבלי לפגוע בזכויות ההנאה של מי שהעיז, קנה ויחזור על כך, אני נכוויתי קשות. הזהרתי והתרעתי, ח"ו ללא יוהרה וללא מניעים זרים. יחד עם זאת כל עוד יודעים למה נכנסים ומוכנים לכך - סבבה.
אני לא מוכן להוציא הזמנה, לקבל את הרושם שהכל במלאי ואז, ללא התרעה להתחיל לשלם עבור פיצול משלוחים לארץ ישראל. כן, כן, הכל יגיע בסופו של דבר, אבל לא יחד ולאו דוקא בעיתוי הנדרש והרבה מחוץ לתקציב. אני לא מבין, מה החוכמה אם צריך עכשיו אחרי כל הזמנה מהם - לתאם עם USADDRESS איחוד משלוחים. ביצעתי הזמנה - אני צופה שתתבצע מבלי צורך לעקוב אחריה כמו בלש.
רצוי שנבהיר למי שניגש לאתר שלהם - הם אינם נוהגים כלל לעדכן מה קיים במלאי ומה לא. (ליצנות? תמימות? הונאה?)
-

Pini Gold
- סופר משתמש
-
- הודעות: 2818
- הצטרף: 13 אוגוסט 2007, 12:17
- מיקום: הרצליה
על ידי harel » 19 ינואר 2008, 23:12
בוא נעשה סדר... אני התייחסתי למייל ששלח מישהו שקורא לעצמו WOOD WORKS שחי בארה"ב ולא חלילה למשהו שאתה אמרת או הגבת פיני, להפיך - לפי מה שאני זוכר אתה העלית את השאלה אם כדאי להזמין מהם, בשורה התחתונה החלטת לוותר, ובשבילך ולמי שמתלבט פתחתי את השרשור הזה.
והנה הדוגמא שלי במספרים...
עשיתי הזמנה בעלות של 150$ מHF. בהזמנה 27 פריטים. בזמן שתכננתי את ההזמנה חשבתי להזמין גם מסילות T-TRACK מהם אך ביום שסגרתי את ההזמנה סופית היה כתוב במפורש שהפריט אזל מהמלאי. אחרי ביצוע ההזמנה שלחו לי מייל מפורט כי 12 מה- 27 פריטים ישלחו באיחור של שבועיים.
המשלוח הראשון היה של 15 פריטים בערך קניה של 85$ (מה-150$), החבילה שקלה 13 ק"ג ויואסאדרס חייבו אותי ב- 35$ משלוח ו-15$ מיסים.
המשלוח השני היה של 12 הפריטים שהודיעו לי מראש שישלחו בנפרד בערך קניה של 65$ (מה150$) במשקל 5 ק"ג 17.5$ עלה המשלוח ו- 11.5 $ היה המיסוי.
גם אם הכל היה נשלח בפעם אחת משמעות הדבר שמשקל המוצרים 18 ק"ג גודל הארגז היה גדול יותר ועלות ההובלה היתה כ-45$ כשאני עם הפיצול שילמתי 52.5$ = הפסדתי 7.5$ וזה לא פי 2 ולא פי 3...
מקווה שהובהרתי.
ואגב, אני חושב שהבעיה היא דווקא עם יואסאדרס שלא מוכנים לאחד חבילות למשלוח אחד ולא AMAZON או HF ששולחים את המוצרים בנפרד..
-

harel
- סופר משתמש
-
- הודעות: 990
- הצטרף: 19 אוגוסט 2007, 11:49
על ידי gilamo » 20 ינואר 2008, 23:54
צר לי לאכזב אותך , אבל אצלי זה היה בדיוק כך אלה במספרים אחרים לגמרי,
ההזמנה שלי היתה של 95$ , 3 פריטים היו חסרים ולכן חויבתי ב 61$ בלבד
+הובלה לארץ 18$ +מס 11$ , לאחר שבוע HF שלחו פריט אחד מהחסרים
בסך 14$ ושוב שילמתי הובלה ל UA בסך 18$ , ולאחר שבועיים פריט נוסף בסך 20$ ומחיר ההובלה היה שוב 18$ , בסה"כ קנייה שהית אמורה לעלות 95$ +מס 15$ +הובלה 25$ =135$ עלתה 160$.
כאשר אתה מזמין מוצרים גדולים יתכן ואתה צודק, אבל כאשר מדובר במוצרים קטנים שאינם תופסים מקום עלות המשלוח שלך גדלה במקרה של פיצול.
-

gilamo
- משתמש ותיק
-
- הודעות: 77
- הצטרף: 13 אוגוסט 2007, 00:53
- מיקום: כפר יונה
על ידי harel » 21 ינואר 2008, 00:11
אבל גם אני הזמנתי רק מוצרים קטנים ושום דבר לא גדול
תמוהה ובאמת מחשיד...
אך שוב, לא על- HF עלינו להלין אלא על USADDRESS שלו היו מאחדים את המשלוחים... מצב זה לא היה קורה.
-

harel
- סופר משתמש
-
- הודעות: 990
- הצטרף: 19 אוגוסט 2007, 11:49
על ידי Moshe Eshel » 21 ינואר 2008, 05:14
למה תלין על USADDRESS מודל הרווח שלהם בסיסי ביותר... אתה משלם לפי חבילה ועל שירות. כל חבילה עולה כסף לטפל (עמילות מכס, מסמכי שילוח, הובלה וכו')
כמות העבודה הזו הייתה כמעט מוכפלת אם הם היו גם מוכנים לאחד חבילות - ועוד רצית שהם יוזילו את העלות במקרה כזה (שבו אתה מוסיף להם עבודה)?
למה שהם יעבדו חינם עבורינו? אני מסכים שזה המצב הרצוי - אבל באותה מידה הייתי חושב שצריכים לפתוח אצלנו בישראל חנויות (רבות) של לי וולי, גריזלי, רוקלר, וודקראפטס, קראפטסופליי, ועוד ועוד - בדגש על הרבה ובדגש על הנחות מטורפות ליושבי הארץ... - אבל מה לעשות העולם לא ממש עובד ככה ומי שרוצה להצדיק קיום של עסק (כמו USADDRESS) צריך גם להרוויח משהו
אני שמח מאוד שיש בכלל את USADDRESS כי בלעדיהם היה מאוד מסובך לעשות את מה שאתה עשית - לוקח הרבה יותר זמן והרבה יותר יקר...
אין לי גם תלונות לHF ולAmazon כי הם עושים את מה שהם יודעים לעשות...
פשוט צריך לנשום עמוק ולחיות עם זה - ולהתנחם בעובדה שבדואר אוויר היה עולה לך יותר...
-

Moshe Eshel
- מנהל האתר
-
- הודעות: 2596
- הצטרף: 12 אוגוסט 2007, 14:53
- מיקום: מושב גמזו
-
חזור אל נגרות
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־12 אורחים
|