לאחר תקופה ארוכה של חוסר יצירה, נתבקשתי להכין מגלשת גולות לנכד.
להלן המוצר והלקוח המרוצה
מגלשת גולות, ע"פ הזמנת הלקוח
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מגלשת גולות, ע"פ הזמנת הלקוחלאחר תקופה ארוכה של חוסר יצירה, נתבקשתי להכין מגלשת גולות לנכד.
להלן המוצר והלקוח המרוצה
נערך לאחרונה על ידי zigi בתאריך 17 אוגוסט 2012, 14:48, נערך פעם אחת בסך הכל.
Re: מגלשת גולות, ע"פ הזמנת הלקוחזיגי
יפה וחמוד מאוד, אקח את היצירה הזאת כדוגמה "ללקוח" שלי
Re: מגלשת גולות, ע"פ הזמנת הלקוחנראה לי מדליק. והנכד נראה לא רק מתוק, אלא ממש בגילו של הנכד שלי.
נראה לי שאפשר להשתמש בזה גם כפתיחה להפלת שורת קוביות דומינו. יש לי שתי שאלות: 1. כמה זמן הילד משחק בזה? דהיינו - האם כדאי לי להשקיע בפרוייקט כזה? 2. האם הפינים שמשנים את שיפועי המסילות ניתנים להרכבה ע"י הפעוט? ואנא צרף גם תמונה שמציגה אותם.
Re: מגלשת גולות, ע"פ הזמנת הלקוחמדליק !
Re: מגלשת גולות, ע"פ הזמנת הלקוחאת הנכד אני מכיר והוא חמוד אמיתי! עכשיו אני בודק מה עם הסבא...
מי שרוצה לראות עבודות "משוגעות" באמת (יסלח לי זיגי), ישנו יפני אחד שכבר העלה לרשת 219 סרטונים, והתמחותו היא marble machines, מכונות-ג'ולות. למשל כאן: http://www.youtube.com/watch?v=U1SOlD2h ... ure=relmfu עם קצת סבלנות תראו שבאמצע הוא מחליף מודולים במכונה ועושה פלאים.
Re: מגלשת גולות, ע"פ הזמנת הלקוחיופי יאיר, אתה חבר שלי, ומפנה את הנוכחים למתחרה שלי?????? לא יפה !
Re: מגלשת גולות, ע"פ הזמנת הלקוחאלישע,
הילד נהנה מהמשחק הזה נראה שזה מאתגר אותו, בגלל השיפועים השונים, פעם הג'ולה מחליקה לאט ופעם מהר . בחלק התחתון של המתקן הוספתי תריס ו"חצר" קטנה לריכוז הג'ולים בסוף המסלול. שם הילד אוסף אותם ומשחיל מחדש. את הפינים קשה להוציא ולהכניס, עשויים מדיבל 5 מ"מ וכן גם החור שהוא נכנס אליו. השליפה בעזרת פלייר. חוץ מזה זה ג'וב למבוגרים . אגב המסילות שהג'ולות התגלגלות עליהם הן קעורות. באם תגדיל את הצילום תוכל לראות את פרטי הפינים במקומם. בהצלחה שים לב יש להדגיש ולהסביר לילד שאין להכניס את הג'ולה לפה, סכנת בליעה וחנק
Re: מגלשת גולות, ע"פ הזמנת הלקוחצריך מעלית שתחזיר את הגולה חזרה למעלה
אתה צריך דחוף פגישה עם יאיר.
Re: מגלשת גולות, ע"פ הזמנת הלקוחגם לי יצא להכיר את "הלקוח" שלך המאד חמוד וחביב ביותר.
בהחלט מגיע לו המיתקן ולך המחמאות על הביצוע, מהוקצע וצבוע משלהב! כשימאס לו, תוכל לעבור למיתקן החצי-אוטומטי (תמונה מצורפת).
Re: מגלשת גולות, ע"פ הזמנת הלקוחמושיק,
באם ללקוח שלי תהיה מעלית, הוא יהיה מחוסר עבודה וזה לא מתאים למזג שלו. יאיר מכוון את הנכד שלו לעבודות בניין, אז הוא צריך לספק לו כלי עבודה/ ציוד הנדסי מתאים. לא כך אצלי
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־14 אורחים | |||||