מפגש ראשון להשתלמות צביעה - ההחלטה
29 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
Re: אתם מצחיקים אותי...מאמון מגבש רעיון, יש מפגש בעזרת השם ב 7/12 בלי נדר אצל סבא גקסון ובהמשך יהיו עוד מפגשים להמשך הקורס לצבע, הקורס ראשון ותוכנו יהי הכנת העץ שיופו ומפגעים ותיקונים
בוויץ וגימורים במפגש שני יהי לקות למיניהם עיבודים , וצבע אטום במפגש השלישי יהי עיבודים ומחשב על צבע, גלייזינג' עיבודים תקופתיים ישון ועישון
Re: מפגש ראשון להשתלמות צביעה - ההחלטהבמידת ההצלחה והבקשה אני מבטיח לקיים גם קורס נוסף לאלה שלא יכלו להגיע לראשון תהיו ראשונים ולא בין האחרונים
Re: מפגש ראשון להשתלמות צביעה - ההחלטהמאמון מן האו"ם. יישר כח!
Re: הזכרת לי משהו..
היי מושיק מותק, מה שתית??? או שאני האוויל - אבל האמת לא הבנתי אגב, הבחורציק ההוא מזכרון- גיא, צלצל אליך? נתראה בשעור של מאמון ביי בר
Re: מפגש ראשון להשתלמות צביעה - ההחלטה- לא להגיבכתבתי במיוחד בסימנא טבא, כדי שהמפגש יצא לדרך על רגל ימין, ומה אני מוצא בכניסתי לפורום בערבו של יום, מלחמת עולם שלישית, אני לא אגיב , על "הבדיחות" שאני כותב, גם לא (לו) על שגיאות הכתיב החוזרות ונשנות, אלא אמשיך בתכנון ובמשיכת העגלה אל היעד ה-7 בדצמבר. אז יש לנו ככה,
1. מדריך מס' 1 בתחומו, 2. מארח נחמד, המציע את ביתו וסופגניותיו, 3. חברים שרוצים ללמוד ולהחכים. ומה אנו צריכים לעשות ? להביא קצת תקרובת , הפעם בקשתי, להביא רק דברים קנויים עם הכשר, מכיון שהמארח שלנו ישראל, שומר מצוות הוא ובואו ולא נכשיל אותו חלילה. הולכים על מוצרים חלביים. יש פטור מיוחד באישורי ,לאחד והיחיד יקירנו משה אשל אשר אמון גם הוא על שמירת הכשרות. שבת שלום לכולם . יש אמנם זמן ,התחילו לשרשר מזונות.
Re: מפגש ראשון להשתלמות צביעה - ההחלטה- לא להגיבהגיע הזמן בגילך המופלג שתפנים כמה כללי חיים זיגי.
טעויות כתיב עשויות להגרם מהקלדה מהירה . יש אנשים חכמים ממך,אך סובלים מדיסלקציה מסויימת וזה לא תרבותי ללגלג עליהם כמו שלא תעז ללגלג עך פיסח. כאשר אני מעיר לך עך התנהלות כושלת מצידך אז קח זאת באהבה,נסה להשתפר ולתקן דרכיך,בחברה בריאה שומעים דעתם של הרוב ומחליטים
Re: מפגש ראשון להשתלמות צביעה - ההחלטה- לא להגיבבוקר טוב לכולם, השמיים והשמש מחייכים אלינו היום.
אחרי כמה ימי סופה, מבחוץ ומבפנים אני מקווה שהכל יצא לפועל. הכוונות היו טובות ואם מישהו נפגע , זו לא הייתה כוונת המשוררים. לענייננו . אני אשתדל להגיע במידה ואגיע אקנה בדרך משהו , אני לא רוצה להתחייב כי אינני יודעת אם אגיע בתאריך הנ"ל. ועוד פעם לכולם שיהיה יום טוב וסוף שבוע נפלא. ראו את החיים באור חיובי , כולנו אנשים בוגרים.
Re: מפגש ראשון להשתלמות צביעה - ההחלטה- לא להגיבכפי שאמרתי אין תגובה!!!
29 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־19 אורחים | |||||