אז נדחה את הראשון ל 7/12 אם אין התנגדות ואז נמשיך הלאה,
יש הסכמה?
הקורס הראשון ליסודות הצבע למתחיל המתקדם
33 הודעות
• עמוד 2 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
Re: הקורס הראשון ליסודות הצבע מי יכול הגיע לדגנית למפגשאז נדחה את הראשון ל 7/12 אם אין התנגדות ואז נמשיך הלאה,
יש הסכמה?
Re: הקורס הראשון ליסודות הצבע מי יכול הגיע לדגנית למפגשאחלה שדחיתם , ב30/11 גם אני לא אוכל -התחייבתי לעזור , ל 7/12 אני בא.
סחתן מאמון
Re: הקורס הראשון ליסודות הצבע מי יכול הגיע לדגנית למפגש7/12 לא מתאים לי אבוא לאחרים
Re: הקורס הראשון ליסודות הצבע מי יכול הגיע לדגנית למפגש7.12 מתאים גם מתאים
אגיע בשמחה...
Re: הקורס הראשון ליסודות הצבע מי יכול הגיע לדגנית למפגשאבל לא הבנתי היכן ? אצל סבא ג'קסון או אצל דגנית
?
Re: הקורס הראשון ליסודות הצבע מי יכול הגיע לדגנית למפגשאתמול בגלל מזג האוויר הסוער לא הצלחתי להכנס לפורום ואני מבינה שהייתי בכותרות.
ב-7/12 כנראה אגיע באיחור , ההצעה להמשך קורס אצלי עדיין קיימת, כמובן בתאריך שיתאים לכמה שיותר, אני משאירה לזיגי את התיאומים (נראה לי שהוא טוב בזה). מי שירצה למפגש שיהיה אצלי לבא עם/בלי בן זוג ולהשאר לכל סוף השבוע, מוזמן גם מוזמן. בינתיים נקבע מפגש ראשון אצל סבא ג'קסון (שמו בישראל - ישראל) בכוכב יאיר , יום שישי ה-7/12 , סופגניות עליו, עלינו כל השאר.
Re: הקורס הראשון ליסודות הצבע מי יכול הגיע לדגנית למפגששתבוא תשמח את לבי
Re: כרטיס כניסה למפגש, בהמשך מפהעל המגיעים למפגש ב 7 דצמבר, להצטייד באמצעי זהוי, אני חדש כאן ולא מכיר כמעט אף אחד.
מצורף הכרטיס , נא להדפיס, למלא את השם ולתלות על דש הבגד. למהדרין, ניתן גם לחרוט על עץ... מפת הגעה בהמשך...
Re: כרטיס כניסה למפגש, בהמשך מפהישראל,אהבתי את הכרטיס
Re: הקורס הראשון ליסודות הצבע מי יכול הגיע לדגנית למפגשגם אני אשמח להגיע ב 7/12
33 הודעות
• עמוד 2 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים | |||||