שלום לכולם,
רציתי לקבל את חוות דעתכם המלומדת על ריהוט הגן שבניתי (מצ"ב תמונות)
ערן
ריהוט גן
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
Re: ֳ¸ֳ©ֳ₪ֳ¥ֳ¨ ֳ¢ֳ¯ֳ°ֳ¸ֳ ֳ₪ ֳ®ֳ¦ֳ®ֳ©ֳ¯ ֳ¬ֳ«ֳ¥ֳ± ֳ¡ֳ©ֳ¸ֳ₪ ֳ·ֳ¸ֳ₪ ֳ¥ֳ¡ֳ¸ֳ©ֳ¦ֳ₪ ֳ°ֳ²ֳ©ֳ®ֳ₪
ֳ¥ֳ₪ֳ«ֳ© ֳ§ֳ¹ֳ¥ֳ¡ ֳ¹ֳ¦ֳ₪ ֳ ֳ÷ֳ₪ ֳ¦ֳ₪ ֳ¹ֳ¡ֳ°ֳ©ֳ÷ ֳ ֳ÷ ֳ¦ֳ₪ ֳ¬ֳ²ֳ¶ֳ®ֳ×, ֳ®ֳ₪ ֳ²ֳ ֳ¢ֳ©ֳ®ֳ¥ֳ¸? ֳ ֳ¥ ֳ¹ֳ ֳ÷ֳ₪ ֳ®ֳ²ֳ£ֳ©ֳ³ ֳ¬ֳ÷ֳ÷ ֳ¬ֳ¦ֳ₪ ֳ¬ֳ₪ֳ¹ֳ÷ֳ¦ֳ³ ֳ¡ֳ¹ֳ®ֳ¹, ֳ¥ֳ¬ֳ₪ֳ©ֳ¸ֳ¨ֳ¡ ֳ¡ֳ¢ֳ¹ֳ,
Re: ריהוט גןיופי של עבודה, שבוודאי נהנית ממנה וגם תיהנה מפירותיה.
זו כמובן שאלה של טעם אישי: אני הייתי מעדיף לוחות דקים יותר כדי לא להעמיס יותר מדי עץ (וכובד) על המראה היפה. סומנת כפוטנציאל לאירוח מיפגש חברים...
Re: ריהוט גןהריהוט נראה ממש טוב, אני מצטרף לדעתו של יאיר בזה שאני מעדיף בדרך כלל מראה קצת פחות מסיבי לרהיטים, אבל זה לא פוגע בשימוש (חוץ מאשר כשצריך להרים אותם
מה שעוד ממש יפה זה הגינה שמסביבם (זה נראה כמו דשא מלאכותי) ממש בטוב טעם, פינה להתרגעות טובה! תהנה.
Re: ריהוט גןיפה מאוד!!
עם מה צבעת את הרהיטים? אם צריך יד רביעית תרים טלפון! רן.
Re: ריהוט גןתודה לכולם על המחמאות...
לגבי הגימור- בתמונה צבעתי יד אחת וחשבתי שצריך רק עוד יד, לא כך? אגב מדובר בצבע בונדקס 731
Re: ריהוט גןיפה מאוד ערן.
זרקת לי רעיונות לגבי הריהוט שבתכנון. ד"א - למניעת החורים של הברגים על ידית המשענת הייתי הולך על דיבל עץ והדבקה. כך מתקבל מראה נקי יותר וחלק. אין כוח גזירה בכיוון הזה כך שמבחינת חוזק אתה מסודר. אני דווקא אוהב את המראה המאסיבי של העץ. יופי של עבודה.
Re: ריהוט גןאני גם מסכים לגבי הגינה - בהחלט [כאן נמחק קישור פרסומי. נא להימנע מכך!] יכול ויש לו פוטנציאל להוסיף ולהועיל הרבה לחצר ולגינה..זה משנה את כל האווירה...
Re: ריהוט גןלדעתי [כאן נמחק קישור פרסומי. נא להימנע מכך!] צריך לשמור על קו נקי ועדין, אני אישית היתי ממליצה להוסיף כריות לבנות להוסיף לאוירה נעימה כזו.
10 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־5 אורחים | |||||