|
|
חובבי נגרות ואומנות העץ
ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל
|
|
זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.
על ידי zigi » 07 מרץ 2012, 00:14
עמית יקר, אני מצטרף לקודמי הטוענים לסכנות הכרוכות בשעשע מפוקפק שכזה.
בטוח אני שגם מבחינת החוק זו עבירה לגרור כך והדבר אסור בתכלית האיסור, ומה גם
שבגרירה שכזו של המזחלת עשויות להופיע בעיות וסיכונים שאין הם
עולים על הדעת בעת ההתעסקות בדבר.
בכל לשון של בקשה ואולי אפילו בתחנונים, הסר ממך ומילדיך את
הסיכון המיותר הזה.וטב תעשה באם תסביר זאת גם לחבריך הג'יפאים. זה לא אקסטרים זה סיכון מיותר וחלילה יכול לגרום לאסון
-

zigi
- מנהל פורום
-
על ידי theagc » 07 מרץ 2012, 15:11
אני מכבד את תגובותיכם כי אני יודע שהן באות ממקום חיובי.
עם זאת, אני לא מקבל אותם כיוון ולדעתי הן באות מחוסר הכרות עם החומר והנושא.
אין לי כוונה להפוך את השרשור הזה לשרשור של הצדקה ודיון בעד/נגד.
נסכים לא להסכים.
באתי ממקום של בקשת עזרה בתחום העץ. זכותו של כל אדם לענות ולהענות או לא, מכל סיבה שהיא.
תודה שוב.
-
theagc
-
על ידי goli » 08 מרץ 2012, 10:41
לא יכולתי להתאפק
ידיעת פיסיקה בסיסית וזהירות הנובעת מניתוח "מקרים ותגובות" מובילה לתובנה שקיימים תרחישים בהם ה"גולש" עלול להפגע קשות!!! למשל (ורואים מקרה דומה באחד הסרטים): הרכב הגורר יורד בירידה קטנטונת תוך כדי סיבוב קל ימינה, המזחלת בשלב זה תמשיך בעקבות הרכב עם "זחילה"/החלקה לכוון רכב חונה ממש על שביל הגלישה בצד שמאל. ההחלקה היא "בזכות" הכח הצנטריפוגלי שבא לידי ביטוי בגלל מקדם החיכוך המאוד נמוך עם החול.
בקיצור: חוסר אחריות שעלולה להיות פלילית (אני לא משפטן). מוזר שיש הורים שחושבים שחיי ילדיהם בידיהם, לטוב ולרע.
זהו נרגעתי
-
goli
- סופר משתמש
-
על ידי Ran » 08 מרץ 2012, 13:57
כבר מישהו ביקש להוריד את האשכול הזה !!!!!
-
Ran
- סופר משתמש
-
על ידי theagc » 08 מרץ 2012, 15:06
כבר הגבתי באשכול אחר שאני לא רוצה לפתח דיון בנושא הזה... אבל אם זה משנה הרבה, אני מהנדס אווירונטיקה במקצועי וידיעות הפיסיקה אינן זרות לי (על זה הייתי חייב להגיב).
שוב, אני חושב שהכוונה בתגובות היא טובה, אבל התגובות משופעות בחוסר ידע והכרות עם הנושא.
-
theagc
-
על ידי theagc » 08 מרץ 2012, 15:08
ודרך אגב... לגבי הורדת האשכול...
זאת כמובן זכותו של מנהל הפורום (בכפוף לחוקי הפורום).
אבל צנזורה של דעות המנוגדות לדעתכם, אינן הדרך הטובה ביותר.
יבואו אחרים, יקראו את התגובות לכאן ולכאן ויחליטו על פי ראות עינהם.
הצנזורה היא מפלט החלשים ומדובר בצעד אלים של חלשים אשר אינם בטוחים בצדקת טענותיהם.
-
theagc
-
על ידי zigi » 08 מרץ 2012, 16:36
אין צורך למחוק את השרשור הזה, אדרבה להשאיר אותו , ומי שנכנס ונתקל בשרשור ילמד שמרביתם של המשתמשים חושבים שהדבר הזה לא ראוי ומסוכן מאד, והשואל הלא הוא איש בוגר העושה מה שהוא חושב וזו זכותו, רק חבל לי על הילדים שישבו באותה מזחלת הנגררת ע"י כלי מוטורי. ובזה לדעתי נסגר הדיון.
-

zigi
- מנהל פורום
-
על ידי amitay_s » 09 מרץ 2012, 15:16
אחרי שראיתי את הסרטונים הללו השתכנעתי יותר שהדבר הזה מסוכן, בתור אבא אני חושב שמי שמסתכן במעשה כזה הוא סוג של פשוע נקודה!!
תראו את הסרטון הראשון ,4 ילדים מצטופפים במזחלת ברזל בגודל של אולי של מטר מרובע , אני לא רוצה לחשוב מה קורה אם דבר כזה מתהפך, בונים היום מכוניות עם 900 כריות אוויר ועדיין כמות ההרוגים בהתהפכות או בתאונות רק גודלת, אז לזחול ילדים באיזה קומבינה נראה לי פשוט ******* (לא רוצה להשתמש במילים)
הורים תתנהגו כהורים יש לכם ילדים תנו להם להיות ילדים ואל תחליפו את המקום שלהם!!
לגבי הסרת הפוסט (לאחר שהיו בקשות) שקלנו את העניין ואחד מהמנהלים הציע דווקא להשאיר את הפוסט כדי שכל מיני הורים שרוצים להיות לכמה רגעים גיימס בונד יראו פה את התגובות ויבינו שמדובר בסכנה!
-

amitay_s
- מנהל פורום
-
על ידי theagc » 09 מרץ 2012, 21:35
אז לאחר שספגתי העלבות והשפלות רבות, החלטתי להגיב פעם אחרונה ודי.
אני לא פושע.
אני לא חסר אחריות.
והאמת, אין לכם באמת מושג על מה אתם מדברים.
מתי בפעם האחרונה שמעתם על תאונה עקב גלישה בחול? אף פעם.
תאונות מכונית, רכבות, מטוס נפוצות הרבה יותר.
אני חסר אחריות? הילדים ינחתו על חול. חול!
כשהייתי ילד התגלגלתי על חול במהירות יותר גבוהה ממהירות הנסיעה הנידונה פה.
התגלגלתי בתוך חבית בדיונות ונהנתי. כיום במאה ה-21 אתם אפילו מפחדים לשלוח את הילדים שלכם לרכב על אפוניים ללא טלפון נייד.
הנכדים שלכם בטח נוסעים על סקייטבורד או רולרבלייד, הם מממוגנים יפה במפרקים וחובשים קסדה, אבל התרסקות היא התרסקות.
כן אדונים נכבדים - יש יותר תאונות סקייטבורד או רולרבלייד מאשר תאונות מגלישת חול.
אשתי רופאה ואני יודע מה הנזק הנגרם מהתרסקות עם רולרבלייד (למרות כל המיגונים). האם משהו מכם אסר על נכדיו מלרכב על רולרבלייד?
אני חסר אחריות? שירים יד מי מכם שאף פעם לא שוחח בטלפון הנייד שלו תוך כדי נהיגה.
ראיתי את חלקכם עובדים... ללא משקפי הגנה, ללא כפפות מתאימות, ללא גירוז הולם למסורים חשמליים כאלה ואחרים (רובכם אפילו לא מכירים את הוראות היצרן לגבי טיפול הולם למכשירים).
אז לאחר שביקשתי את עזרתכם, ולמעשה ספגתי רק השפלות (באמת שאפשר היה להגיב בלי לכנות אותי בכינויי גנאי... אני אפילו חושב שלכנות אותי פושע גובל בדיבה).... החלטתי פשוט להעלם מהפורום הזה, למחוק את המשתמש שלי ולהפרד מכם לעד.
אבקש למחוק את השרשור הזה שלדעתי אינו מכבד אך אחד מכם. אם יש בכם מעט הגינות, תבצעו זאת.
היו שלום.
-
theagc
-
על ידי theagc » 09 מרץ 2012, 21:40
באמת הערה אחרונה.
לכל המגיבים לי (בעיקר אלו שהחליטו להעליב אותי באופן אישי בפרטי תוך שימוש במילים אשר הדף אינו סופג)... אני מאוד מקווה שבחיים האמיתיים שלכם (ולא הוירטואלים) אתם יותר נחמדים לאנשים אשר אולי חושבים שונה מכם.
היו שלום.
-
theagc
-
חזור אל נגרות
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־11 אורחים
|