אני מת על פשטידות, גם מאחר ואני לא נמנה עם משפחת הקניבלים.
בשעה טובה מפגש בת חפר יוצא לדרך
42 הודעות
• עמוד 3 מתוך 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: בשעה טובה מפגש בת חפר יוצא לדרך- יש לך חצי טרמפאליקו, אתה אל תתערב, זיגי נתן לי את החתיכה שלו.
אני מת על פשטידות, גם מאחר ואני לא נמנה עם משפחת הקניבלים. "כישלון הוא רק הזדמנות להתחיל מחדש בדרך נבונה יותר"
קניבלים לידיעתך הם אוכלי בני מינםכך שאם כוונתך היית שהינך צימחוני אזי ההגדרה שלך אינה במקומה ואולי אף פוגעת
Re: קניבלים לידיעתך הם אוכלי בני מינםלא קניבל אבל קרניבור ידוע ואפילו גאה על כך
נערך לאחרונה על ידי Eliko בתאריך 01 נובמבר 2007, 21:06, נערך פעם אחת בסך הכל.
Re: קניבלים לידיעתך הם אוכלי בני מינםלכל אוהבי הבשר למינו, ל ב ר י א ו ת
גם לפני הכתבה בחדשות 2 וכלבוטק, וגם אחריה. "כישלון הוא רק הזדמנות להתחיל מחדש בדרך נבונה יותר"
Re: מפגש בת חפר, בשבוע הבא נפגשיםהמפגש כאמור ביום שישי 9 בנובמבר אצל ירון בבת חפר, לא לשכוח להביא צידה.
ירון אנא העלה כתובתך ומפת הגעה, לאלה שאינם מכירים את המקום. נא להביא נייר ועפרון- יהיה מבחן בסוף המפגש.
כנציג הגליל המערבי....ושוב אני לא אוכל להגיע.....עובד משמרת....
Re: כנציג הגליל המערבי....זה לא חדש אצלך.. מי שרוצה באמת להגיע- מגיע.. המפגש תוכנן מזמן. ותמיד ניתן להחליף משמרת ..כמו שאני עובד מחר, במקום בשבוע הבא..
Re: כנציג הגליל המערבי....מילים...מילים מילים...
בת-חפר: אז מה היה לנו?סיכום זמני של האספקה:
אלי - כבד קצוץ צמחוני פיני - לחם ועגבניות מיובשות יאיר - סלט ירקות קצוץ קטן זיגי - חומוס מיקי - רולדות לביא - פשטידה דגנית - לחם חיטה מלאה וזרעים + גבינות מתובלות יהודה - לבנה צאן דניאל רון - רוגלך וכו' דגנית מאורנית - פשטידת ברוקולי. מה מסתמן? 1. שחסרה שתייה - כל אחד יביא משהו. 2. שסניף השרון/שומרון פעיל מאוד והאחרים רוצים לאכול בלי לטרוח... 3. שחסר איזה דג מלוח, כמה זיתים, קצת חמוצים, אולי איזה סלט חצילים וקצת עוגיות מלוחות. 4. שכמה מן החברים עוד לא הודיעו על כוונתם להגיע. 5. שיש כמה עריקים שההנהלה צריכה לדון בהרגל שלהם להיעדר מהמיפגשים. אין סיבה שבבת חפר יהיו פחות חבר'ה מאשר במיפגשים הקודמים (ראה תמונה) ![]()
Re: בשעה טובה מפגש בת חפר יוצא לדרךאני הגיע והביא טראפלס שוקולד ולימונצ'לו
למי שגר בת"א וצריך טרמפ ניתן ליצור קשר 0508269892 אריאל נערך לאחרונה על ידי Ariel בתאריך 04 נובמבר 2007, 21:40, נערך פעם אחת בסך הכל.
42 הודעות
• עמוד 3 מתוך 5 • 1, 2, 3, 4, 5
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־14 אורחים | |||||