חומר מילוי. איזה?
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חומר מילוי. איזה?שלום. יש לי משטח אקליפטוס ואני מעוניין למלא את הסדקים והחורים בחומר שקוף או שחור. אשמח לדעת באיזה חומר עדיף למלא (אפוקסי?)ואיפה אפשר לקנות אותו.יום טוב
Re: חומר מילוי. איזה?אפוקסי שקוף או שחור, בטמבוריות, חנויות כלי עבודה וסנטרים. הגוון עפ"י העדפתך, השקוף יותר זמין בכמויות קטנות אאל"ט.
Re: חומר מילוי. איזה?תודה.שמעתי שאפשר למלא גם עם דבק שיש...ידוע לך האם זה באמת נכון?או שהדבק לא תופס את העץ....תודה
Re: חומר מילוי. איזה?אפשר דבק שיש, עשיתי זאת בעבר אך לצערי בחרתי בלבן ויצא.....
חשוב לוודא שלא יהיו בועות אויר כתוצאה מן העירבוב, זה נכון לגבי אפוקסי ודבק שיש כאחד.
Re: חומר מילוי. איזה?יש לחברת גוונים חומר מילוי נהדר הוא מגיע שקוף ואתה יכול להוסיף לו גוון בגוון העץ איני זוכר ת שמו בע"ה ביום ראשון אני אבדוק החומר הינו דו רכיבי ושייך לחברת "קוניג".
רן.
Re: חומר מילוי. איזה?תלוי במטרת המילוי, אם זה רק ליופי - כל דבק לבן/צהוב יעשה את העבודה היטב, ניתן גם לערבב פנימה אבקה מהעץ הנדון על מנת לקבל התאמה של צבע (דבק צהוב מוסגים מסויימים קצת מתנפחבהתייבשות וזה אפילו יותר טוב...)
אפוקסי (שקוף או צבע מותאם) גם יוצא יפה מאוד! (השיטה הראשונה פשוט יותר זולה והרבה יותר קל למצוא דבק רגיל...)
Re: חומר מילוי. איזה?ניתן להשיג גם שפורפרות של חומר למילוי סדקים או חורים בעץ. זה חומר ייחודי ומספר חברות מייצרות אותו. הוא מגיע בדרך כלל בגוונים שונים ואתה צריך להתאים אותו לגוון של העץ שלך.
יש גם שחור, שקוף אין.
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־7 אורחים | |||||