החרט, ידידו הטוב ביותר של הנגר
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
החרט, ידידו הטוב ביותר של הנגרכשאני מרכיב גלגלים למכוניות-צעצוע, ומשתמש בבורג מתכת כציר, אני לא אוהב לראות את המשושה. במאמץ קל חרטתי את המשושה לעיגול, שנראה לדעתי יפה יותר. כדי להבריג את הבורג שכבר אינו משושה אני פשוט תופס אותו בפלייר. השתמשתי במחרטה גם כדי "לגלח" חלק מההברגה הקרוב לראש הבורג, כדי שהגלגל יסתובב יותר בקלות.
העץ, ידידו הטוב ביותר של הנגררעיון יפה ונאה
אבל למה לא לעשות מעץ? לא צריך מחרטה... מי שהוא כאן סיפר לי על חנות המוטות העגולים בסלמה... הייתי שם והצטיידתי תמורת כמה שקלים בודדים בצירים לצעצועים לכל החיים, (ואני מייצר די הרבה).
Re: העץ, ידידו הטוב ביותר של הנגרארבע סיבות:
א. המכונית שעשיתי (ותוצג בנפרד) משמשת את הלקוח לא רק לדחיפה כצעצוע, אלא גם לנסיעה עליה. בציר ממתכת כמובן אין בעייה של חוזק. ב. בציר עשוי ממוט עגול, יש תמיד בעייה איך לגרום לכך שהגלגל לא ייפול מן הציר (כמובן, יש פתרונות). בבורג מתכת עם ראש הבעייה לא קיימת. ג. בורג מתכת אפשר תמיד להוציא כדי לתקן גלגל. ד. למה נועדה המחרטה, אם לא לזה?
Re: החרט, ידידו הטוב ביותר של הנגריש היום בשוק דבר שנקרא אום כיפה מדוע שלא תשתמש בו
Re: החרט, ידידו הטוב ביותר של הנגרורק בגלל שהינך מציע לעלות על מכונית הצעצוע הייתי מעדיף לקבוע בקדח גלגל העץ שרוול מתכת ואז היה נמנע לחץ העץ על הבורג ואולי ,כך מיסב כדורי הם זולים ותשחיל בורג מתאים כציר וסע לשלום.
Re: החרט, ידידו הטוב ביותר של הנגרלבורג המשמש כציר לגלגל יש קנה חלק (כלומר, ההברגה אינה על כל האורך). כיוון שלא מצאתי כזה בקופסת הברגים שלי, גילחתי, כפי שכתבתי בהודעה הראשונה, חלק מההברגה שקרוב לראש, בדיוק כדי למנוע את לחץ העץ על הבורג.
Re: החרט, ידידו הטוב ביותר של הנגריאיר הבנתי כך מהודעתך הקודמת אך הצעתי שיפורים ,העץ נוטה להתעוות ולכן עדיף מתכת על מתכת או לחילופין מיסב
Re: החרט, ידידו הטוב ביותר של הנגריש לי רעיון נוסף בשבילך.היות והמחרטה שלך היא למתכתהרעיון הוא לחרוט במוט מדרגה בעובי הגלגל ובמרכזה הברגה לציר המתכת ובקצה השני תעשה כיפה
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־13 אורחים | |||||