crysman, אני מאזור השרון.
מה הכוונה אצלנו?
בזאפ ראיתי את דגם ה 12" בסביבות 5000 שח. אם יש לך חנות להמליץ ,אשמח להכיר אותה (למרות שגם ב 4200 כנראה עדיין לא אקח את ה 12")
עצות וטיפים בנושא בטיחות בשימוש עם מסור גרונג
13 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: עצות וטיפים בנושא בטיחות בשימוש עם מסור גרונגcrysman, אני מאזור השרון.
מה הכוונה אצלנו? בזאפ ראיתי את דגם ה 12" בסביבות 5000 שח. אם יש לך חנות להמליץ ,אשמח להכיר אותה (למרות שגם ב 4200 כנראה עדיין לא אקח את ה 12")
Re: עצות וטיפים בנושא בטיחות בשימוש עם מסור גרונגלפי המפרט זה מסור פנדל
לדעתי פנדל 10 לוקח יותר מ13 ס"מ אחרת הוא לא היה פנדל. לחיתוך רוחב אין קשר לקוטר המסור אלה לגודל תנועת הפנדל קדימה ואחורה. קוטר המסור קובע בעיקר את גובה החיתוך. אני מציע שתעשה בדיקה נוספת. אם אתה בונה נגריה ביתית אני מציע לך לדלג על שלב מסור הגירונג וללכת על מסור שולחן כדוגמת "שפך" עם עגלה ובתקציב של 5000 תוכל לרכוש מסור ברמה טובה. אין טעם בלרכוש מסור גירונג.
Re: עצות וטיפים בנושא בטיחות בשימוש עם מסור גרונגמושיק, תודה על הטיפים!
מסור שולחן הוא אכן על הפרק כקניה ראשונה, העניין הוא שחשבתי שבמחיר זול יחסית אוכל לקנות מסור גרונג ולהעזר בו לצרכי CROSSCUTS בזמן הבניה של החדר, ולאחר מכן גם לעבודות נגרות. בכל זאת מסור שולחן לא מתאים לחיתוכי CROSSCUT ארוכים, והגרונג מצטיין בזה. ככה שזה יותר קנייה לבית, מאשר לנגריה (אם כי שימושי גם לנגריה). אבל כמובן שאתה צודק, מסור שולחן הוא הכלי העיקרי לנגריה, ואני מתכוון לרכוש אחד כזה בקרוב. (באמת בשאיפה עם עגלה, בתקציב של סביב 5000 שח).
13 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־10 אורחים | |||||