חיתוך פלטות לפי מידות
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חיתוך פלטות לפי מידותהאם יש סיכוי שמחסן עצים יסכים לחתוך לי פלטת לביד רגילה לחתיכות קטנות? (משהו כמו 30-40 חתיכות מפלטה)
Re: חיתוך פלטות לפי מידותרוב המחסנים יסכימו לחתוך לך. הם מתפרנסים לא רע בכלל מהחיתוכים.
Re: חיתוך פלטות לפי מידותאני מדבר על מחסן שנתן לי מחיר לפלטות כולל חיתוך אבל לא סייגו את מס' החיתוכים.
יש מצב שהם יסכימו לכזו מאסה של חיתוכים? אני פשוט מעוניין לנצל את הפלאטה במקסימום כולל בניית מגירות.
Re: חיתוך פלטות לפי מידותקח בחשבון שהחיתוך נעשה במסור והוא לא כמו שאולי חישבת וסירטטת על דף נייר תמיד יהיה לך פחת כזה או אחר
אני יודע שקיימת תוכנה לניצול מקסימלי של פלטות אך כרגע לא זכור לי איפה ראיתי את זה, אולי אחד החברים בפורום יוכל להפנות אותך לשם לניצול מקסימלי של הפלטה
Re: חיתוך פלטות לפי מידות
מנסיוני, רוב מחסני העצים מצוידים במסור פנדל בלבד שאיתו הם מנסרים קורות (לא פלטות) לצורכי הלקוח - למשל לשניים שייכנס למכונית. וגם אז, החיתוך לא מדוייק. אם קיים אצלם מסור שולחני לחיתוך פלטות לביד/MDF, לא הייתי מבקש חיתוך לפלטות קטנות, אלא אולי רק חיתוך גס ראשוני (למשהו כמו 1.22 * 1.22 מטר , או 2.44 * 0.61 מטר, וכדומה), ואת ההמשך, לקטנות יותר, מבצע לפי התכנון ובמדויק בנגריה. אחת התוכנות שאני משתמש בה לתכנון חיתוך פלטות עם מינימום פחת נקראת Cutlist. נערך לאחרונה על ידי Alik.Kugel בתאריך 30 נובמבר 2010, 12:04, נערך פעם אחת בסך הכל.
Re: חיתוך פלטות לפי מידותאני מדבר על מחסן שמוכר בעיקר לבידים מכל הסוגים ופורמייקות ומצוידים במסור שולחני ובשותל צירים וכדו'.
הבעיה היא שזה די בלבול מוח לחתוך את הפלטה של פנים הארון והמגירות. אגב, נחמד שהצעת להמשיך לחתוך בנגריה, רק הבעיה השולית היא שאין לי נגריה ואני בונה בסה"כ ריהוט ביתי לביתי בביתי.
Re: חיתוך פלטות לפי מידות
התכוונתי - קח את הפלטה החתוכה גס, נניח - 1.22 * 1.22 או 0.61 * 2.44 - לנגריה מצוידת בקרייזיק מקצועי (לא אצלך), רק כדי לשנע בנוחות, תכנן ניצול מרבי, ויחתכו לך על המילימטר ! בנגריה המקצועית בה אני חותך פלטות לבידים גדולות למידות מדויקות קטנות לוקחים לי 40 ש"ח לכל העבודה.
Re: חיתוך פלטות לפי מידותניתן לעשות את החיתוך גם באמצעי פשוט ביותר כמו ג'קסון או משור עגול ידני עם גובל.
כנראה שעל חיתוך להרבה חתיכות יקחו יותר כסף שכן - "אין ארוחות חינם". בכל מקרה שווה לנסות אם אתה רוצה אתה מוזמן לפנות אלי לחיתוך. 052-7365465
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־6 אורחים | |||||