ארון למקדחים
15 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
Re: ארון למקדחיםרעיון נהדר קניתי !!! (מקווה שאין זכויות יוצרים חחחחח)
Re: ארון למקדחיםבחנתי את התמונות מספר פעמים, ובכל פעם נהניתי מחדש..
הלוואי שהייתי יכול לסדר אצלי לפחות כמו בתמונה עם האיקס האדום..... למה לא רואים בתמונות את שקע ה USB?
Re: ארון למקדחיםארון לתפארת. שתי שאלות:
באיזה קוטר קדחת את החורים לקדחי המתכת? בקוטר של המקדח או חצי ס"מ מעליו? וכולם בעומק אחיד? 2. בארון כזה חסרים לי שני פיצ'רים - מה עושים עם מקדחים כפולים (למשל, יש לי 15 מקדחי 5מ"מ) ומה תעשה עם מקדחים חדשים שטרם קנית (למשל פרבוליים או כל סוג אחר שטרם הצטיידתו בו)? יש מסילה פנויה? מקס
Re: ארון למקדחיםאני עדיין מתלבט אם לחבר את הארון ל 110V או 220V
Re: ארון למקדחיםמקדח מתכת חד שתקדח איתו בעץ על מנת לשלוף את המקדח אתה צריך להפעיל כוח לשחרר אותו מהחור שיצר. לכן, כמו שהבנת, התושבות לכל המקדחים נקדחו במקדח שגדול במידה של 0.5-1 מ"מ מעל המידה הרצויה.
יש בארון לא מעט מקדחים עם חיבור HEX מהיר, סט מקדחי העץ המילימטרי (IRWIN) וסט מקדחי העץ האינטשי (BOSCH) ובסטים של השקענים החורים באותו העומק. סט מקדחי העץ הרגילים 3-11מ"מ (DEWALT) וכל מקדחי המתכת (שהם ערבוב של כמה סטים והשלמות שעשיתי בEBAY) לא כל החורים באותו העומק ופשוט הנחתי את המקדחים על השולחן, עליהם סרגל שדימה את גובה לייסט המייפל בו הם יושבים ושיחקתי עם הגובה של כל מקדח לדעת כמה עמוק אני יכול להכנס. רוחב התא הימני של המקדחים הוא 5 ס"מ ורוחב התא השמאלי (הקרוב לקיר) הוא בן 8 ס"מ. בחלק האחורי השארתי 2 מסילות עליהן ארכיב לוח סנדייץ במידה 40X50 ועליו יותקנו מקדחי כוס וישאר הרבה מקום לאביזרים עתידיים.
15 הודעות
• עמוד 2 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים | |||||