שלום
שנים שאני מחפש חומר שיעזור בליטוש. היום החלטתי להשתמש במשחת קלין לכלים בריח סמדר.
היא עושה את העבודה נפלא .
קופסה של חצי קילו עולה בערך 5.5 ש'.
ביי
סיפור הצלחה
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
סיפור הצלחהשלום
שנים שאני מחפש חומר שיעזור בליטוש. היום החלטתי להשתמש במשחת קלין לכלים בריח סמדר. היא עושה את העבודה נפלא . קופסה של חצי קילו עולה בערך 5.5 ש'. ביי
Re: סיפור הצלחהישראל, אתה חייב לפרט קצת... באיזה ליטוש? איך עובדים עם זה?
Re: סיפור הצלחהאחרי חריטה אני שם את המישחה ומתחיל עם נייר 50 זה כבר יוצא כמו שעשיתי עם נייר120.
כל המישחה עולה 5.5 ש' תקנה תנסה ודווח. ביי
Re: סיפור הצלחהאני בהחלט אנסה, זה לא צובע את העץ? או משאיר שאריות שקשה להוציא?
הייתי חושב שכן, ואז זה לא ממש מתאים לי... אבל ניסוי זה בהחלט שווה. יש לי בסדנה, משחת ניקוי של מוסכים - בהערכה גסה זה כמו נייר 80-100, ננסה ונראה, אולי גם מתאים להשחזת כלים - למרות שזה בטח יתעופף מהגלגל במהירות ולא ידבק כמו המשחות (סבונים) הרגילים.
Re: סיפור הצלחה?נשמע לי בעייתי בכמה מישורים:
- אולי עוזר ב80 אבל מפריע ב220 ואילך - לא קל להסרה כמו אבק - משאיר עץ לח וספוג בסבון העזרה הטובה ביותר לשיוף היא ערכה שמתלבשת על מקדחה רגילה או מקדחת זוית שבקצה שלה ספוג וסקוטש (ולקרו). זה וסבוב הפוך של המחרטה מסעיים מאד.
Re: סיפור הצלחה?
הי מקס, שימוש במשחות מועיל מאוד לצמצום האבק, למדתי ממורי אלי אביסרה להשתמש במשחה מבוססת ווקס לדבר הזה (היא לא מכילה Abrasives) שעוזרת לצמצם אבק חופשי במהלך השיוף/ליטוש. השימוש במשחה הזו טוב רק כשהגימור שלך גם משתמש בווקס, כי אחרת קשה להוריד את המשחה במלואה בשביל להשתמש בחומרים אחרים (למרות שאפשרי). שילוב של משחה עם חומרי לטש, נראה לי השלב הבא ( שוב, זה תלוי בכך שאפשר להוריד את השאריות...
Re: סיפור הצלחהשלוםלכל המתווקחים.
אני יודע שי אנשים שקונים פתיתי פרפין ועושים מזה וקס למטרה זאת. מה שאני עושה יותר פשוט יותר נוח ויתר זול. אני עושה עכשוו מתקן לכלי כתיבה .זה צלחת קטנה 18.5 ס"מ עשויה מליסטים שלאגוז ומייפל שבמרכז גביע לכלי הכתיבה.ולא עובר שם צבע.זה ממש נפלא. ומה גם יש ריח טוב לכלי. ביי
Re: סיפור הצלחהישראל שלום
כל הכבוד לך על הניסיונות שלך ובעיקר על המסירות וההתמדה שלך לשתף את שאר החברים בידע שלך והניסיון המצטבר ישר כוח. לי יצא גם לנסות כול מניי חומרים בניהם חומרים שמשמשים אותי בעבודה יום יומית במוסך. ואחד החומרים שהשתמשתי בו והתוצאות הפתיעו אפילו את היצרן עצמו. זהו אותו חומר שמתמשים בו להברקת פנסי רכב שרוטים ודהוהים. למעשה זה 2 חומרים שהם וקס בתוספת גרגרים(אין לי מושג מה הם)אבל זה מישחה טיפה נוזלית בליטוש בסיבוב מגעים לרמת ליטוש של ניר מים 6000 ויותר. טוב מאוד לעיטים ולכל דבר בעצם החומר הוא של 3M אבל אפשר לקנות בכול חנות לחלקים(רכב) תנסו ותיוכחו
Re: סיפור הצלחהשלום
כמה עולה החומר הזה? ביי
Re: סיפור הצלחהבסביבות 400 ש"ח ל2 בקבוקים של 1 ליטר. אחד גס והשני עדין.
אבל זה היה מזמן היום יש בשוק יותר זולים.
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים | |||||