הייתי שמח לקבל תגובות בעד או נגד קניית בית בקיט (כמובן ייבוא אישי)
דוגמאות:
http://www.australiankithomes.com.au/single-level.html
תודה מראש
רן.
זקוק לעזרה
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
זקוק לעזרההייתי שמח לקבל תגובות בעד או נגד קניית בית בקיט (כמובן ייבוא אישי)
דוגמאות: http://www.australiankithomes.com.au/single-level.html תודה מראש רן.
Re: זקוק לעזרהאהלן רן,
קודם כל שיהיה בשעה טובה על כל הקמת בית. שבתי עכשיו מארה"ב , ובאזור שהייתי רוב הבתים אם לא כולם , הם בתי עץ. הם נראים מצויין ואפשר לתכנן כמעט אין ספור חלוקות פנימיות בצורה קלה יחסית. בנוסף זמן ההקמה של בית כזה הוא קצר יחסית לאחר יציקת היסודות מבטון. הבעיה העיקרית בבתים מסוג זה היא האחזקה. יש לטפל, לצבוע ולתחזק את הבית לא כפי שאנו נוהגים בבתים בנויים אצלנו, אחרת הבית לאחר כשנתיים נראה לא טוב. אז שיהיה לך בהצלחה ואם תרצה לדסקס, התקשר אלי.
Re: ממ"ד..בארץ על מנת לקבל היתר בניה תצטרך לבנות ממ"ד.
ןאיך שהוא לשלב אותו בבית עץ. היה לי שכן שבנה בית משבדיה (גם המרכיבים הגיעו עם הבית) לקח כ 3 חודשים לסיים אותו. הבעיות : ציפוי עץ מצריך בארץ (שמש חזקה וגשם) טיפול מאד אינטנסיבי. החנויות בארץ לא בנויות לאביזרים המתאימים לעבודה כזו ואני מדבר כמעט על כל אביזרי הפיניש למיניהם. אנשי המקצוע בארץ יודעים לעשות בתים רגילים קשה להם לטפל בבתים חריגים. היתרונות: חם בחורף קר בקיץ בית יחודי ושונה. ניתן לצפות את הבית בטיח ו/או אבן. זה נראה כמו חו"ל.
שאלה טובה שאלת - ותשובה קצת קשהמה אתה מתכוון בעד ונגד? מבעלי נסיון בתחום?
בהנחה שאתה סגור על בניית בית מעץ - מול האופציות האחרות, ויש הרבה דברים בעד בניה בעץ, למרות שבארצנו זה קצת אתגר. יש גם הרבה אופציות אחרות... בדקת מחירים? ואם בבניה עצמית עסקינן, בדקת מחירים? 1. מחיר הקיט + ההובלה + מיסים/מכסים + ההובלה בארץ. 2. מחיר ההקמה. מול קנייה של תוכנית וביצוע שלה (או אפילו תכנון על ידי מישהו שמתכנן בשבילך (בית כמו שאתה רוצה ממש). אל תשכח גם שאם אתה בונה במגרש בארצנו יש ועדות תכנון ובניה שצריך לקבל מהם אישור על תוכנית, ובכלל לא בטוח שיאשרו תוכנית מקיט כזה... בקיצור, בית עץ זה מגניב, חוץ מזה שיש המון חריקות יש לי חבר שבונה עכשיו שתי בתי עץ (לו ולבת הנשואה שלו), והוא בונה בעצמו (לא מקיט), מצד שני בניה כזו דורשת מינימום שתי אנשים שיודעים מה הם עושים... ודי בטוח שגם בקיטים לא לוחצים על כפתור ויש בית...
Re: זקוק לעזרהכאשר כתבתי זקוק לעזרה כוונתי היתה בדיוק למה שקיבלתי חזרה!
זיגי - תודה וברוך הבא. מודה שעל ממ"ד לא חשבתי. בכללי אני רוצה לבנות מעץ. כמו שנאמר הוא מבודד טוב מאוד, ניתן לתכנן ולבצע כל מה שרוצים ללא הרבה קושי, אני תמיד יכול להוסיף אגף לבד, חוץ מזה אני פשוט אוהב עץ!! מבחינה חיצונית אני אשאיר מעט מאוד עץ חשוף בעיקר בגלל התחזוקה. בפנים גם יהיה שילוב של הכל בעז"ה כאשר יהיה רלוונטי יהיו תמונות. אשמח לעוד הערות והארות. תודה, רן.
Re: זקוק לעזרהרן, יש הרבה בתי עץ בצפון, הצימרים למינהם. לא שמעתי שהיו שם בעיות של מנהל ואישורים מסובכים.
אני מוכן לעזור לך בהכנת אבן הפינה. עלה והצלח
Re: זקוק לעזרה -רן שיהיה לך בהצלחה בהמשך ההקמה, את הממ"ד תתכנן ותיצק יחד עם היסודות עד כמה שניתן.
עליך לבדוק עם קצין מניעת דליקות שבאזורך, באם נדרשת התקנה של מערכת התזה (ספרינקלרים) בבית מסוג זה. (חושבני שכן) קח את זה בחשבון מבחינת עלויות נוספות. באם תזדקק לעוד טיפים אנחנו כאן לשרותך. בהצלחה
Re: זקוק לעזרה -רן, כל הכבוד, נראה לי שאתה הולך להגשים חלום של רבים כאן....
פעם תכננתי מבנה שיהיה חזק (לא חורק) כבית עץ, אבל שיהיה לו יופי של בית עץ, הכוונה לבנות שלד בטון (או מתכת) ללא קירות פנים וחוץ, ולצפות את הכל בעץ בטכניקת הבנייה הרגילה של בתי עץ. (ושאף אחד לא ידע..) בחישוב בסיסי זה לא יותר יקר, אך הרבה יותר חזק ועמיד לתנאי סביבה כאן, כמובן שעדיין אחזקה שוטפת רבה לאין ערוך מבית אבן. זה גם חשוב כמה מ"ר אתה מתכנן, בכל מקרה יסודות בטון צריך לתכנן ולצקת. מתי אתה מתחיל?, אשמח לבוא לעזור!
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־5 אורחים | |||||