צעד אחר צעד בעקבות פיני
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
צעד אחר צעד בעקבות פיניככל הידוע לכם חברי הפורום, על כך שקניתי משור כמו של פיני (בוש) ואני לא מניח לו מאז, כל צעד שהוא עושה אני מעתיק, ואין לי על מה להתלונן, הוא בהחלט מודל טוב לחיקוי. והפעם זה מתאמי zero clearance כפי שהיו אצל ז'ילבר. אני קצת שכללתי את המוצר בכך ששמתי מפצל קבוע (עולה ויורד עם המשור) ותקוותי שמהצילומים המצורפים ניתן יהיה להבין את הביצועים. למרות שהפעם זה יותר פחחות מנגרות. אגב את המשטח הכנתי באותה דרך כפי שהודגם בסרטון.
Re: צעד אחר צעד בעקבות פיניהמפצל המקורי עם המגן ולידו ההעתק של המפצל שייצרתי. לידיעת כולם איני מתכוון לעבוד ללא מגן, אלא במקרים שאין דרך אחרת. (גובה חיתוך למשל)
הפתרון שלי לבעייהעבודה יפה! אל תשכח, שכאשר אתה רוצה לנסר בהטייה, אתה חייב להחליף את ה-insert כי בתצורה הזו, הוא מתאים לניסור ב 90 מעלות בלבד.
בשולחן המשולב מסור/ראוטר שלי, הלכתי על פתרון שונה במקצת למגן, שמאפשר לי להשתמש בו גם בניסור חריצים. לעשיית המפריד, השתמשתי בחלק המקורי שהחזיק את המגן, ועלה/ירד עם המסור. חתכתי את חלקו העליון, כך שהוא ממשיך לתפקד כמפריד. את המגן מחזיק מוט תבריג אופקי המחובר ליתד בצד השולחן, כך שאין הפרעה בעת ניסור חריץ. כמובן, ניתן להעלות את המגן כדי לחשוף את הלהב, ולהוריד את המגן לפני הניסור עצמו. גובה המוט האופקי נקבע כך שהוא יאפשר מעבר לעץ בעובי המקסימלי שהמסור מסוגל לנסר. הכל ניתן לראות בשני הצילומים, מקדימה ומאחורה. ה-insert נעשה מפלסטיק שקוף, ולאחר שחיברתי אותו ללוח השולחן בברגים, העליתי את הלהב לאט-לאט כך שייצור את צורת החריץ עם מירווח מינימלי.
Re: הפתרון שלי לבעייההאמת שאני יכול להמשיך ולשדרג , ולהציב את המגן כפי שאתה הצבת. צריך לראות עד כמה אני מתעסק עם חומר, שהמגן יפריע לי בבצוע החיתוכים איתו, במידה ואראה שאכן נאלץ אני לעבוד הרבה עם המגן, אגש לשדרוג.
Re: צעד אחר צעד בעקבות פינייופי של חותמת
Re: צעד אחר צעד בעקבות פיני מושיק, א. תודה, ב. למה רק יומיים ???? הסבר ונמק.
Re: האהבה קצרה היא...אחר כך מתרגלים..מוסר דש מאיטליה היפה
פיני גולד
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־8 אורחים | |||||