אלי זרק כפפה - בואו ונרים אותה - תרומה לקהילהRe: אלי זרק כפפה - בואו ונרים אותה - תרומה לקהילהכוווולם להרגע, גם אני נשאר בארץ , לא טס לשום מקום "לונדון לא מחכה לי" כמילות השיר
Re: אלי זרק כפפה - בואו ונרים אותה - תרומה לקהילהכיוון שיש ברשותי נגריה מיקצועית, מעונין לשמוע ולתרום ככל שיתאפשר לי, במיוחד למטרה נעלה.
Re: אלי זרק כפפה - בואו ונרים אותה - תרומה לקהילהסנדור, ברוך המצטרף. תמשיך לעקוב כאן , יחזרו המשוטטים בחו"ל , נתכנס שוב ונגיע להחלטה ולאחר מכן לביצוע. בכל אופן תודה לך. אגב מאיזה אזור אתה?
כולם בארץ?נגמרו החגים, וכולם בארץ.
האם הכסא שבצילום נראה לכם כפרוייקט אפשרי למען הקהילה? יש פה גם כיפוף עץ, גם נגרות, גם חריטה וגם צבע.
Re: כולם בארץ?רעיון נהדר , רק צריכים לחשוב כיצד העבודה מתחלקת. אני לצורך פרוייקט זה אצטרך להצטרף למישהו באיזור שיש לו מקום יותר מסודר מהכלים הניידים והבסיסיים שלי.
אהבתי את הרעיון.
Re: נראה כמו עונש להורים עם ילדים..אתה יושב בנוח מול הטלויזיה ובשניה קופצים עליך שלושה טפילים
קטנים כי יש מקום. ועכשיו לעצם העניין: אני מציע פרוייק לרוחב משמע כל אחד עושה חלק מהפרוייקט מהתחלה עד הסוף זה אומר חבילה שמורכבת ממספר מוצרים. בהחלט אפשר לעשות נניח מספר גדול של כסאות כאלה או אחרים כאשר כל אחד עושה כסא שלם.
Re: נראה כמו עונש להורים עם ילדים..מושיק כל הכוונה היא בעבודת צוות ולקוות שהכל יתחבר בסופו של דבר.עם שבלונות ודיוק זה יסתדר
Re: נראה כמו עונש להורים עם ילדים..תענוג לסבא שלהם...לסבים אין בעיה להושיב שני נכדים לידו, אז לא לדאוג.
לעצם העניין בוא ותעלה רעיון / דוגמא בתחום מחשבתך, אני מניח שנשמח לאמץ זאת, אז יאללה שדר לנו רעיון. בתודה
Re :כמה רעיונות...1.אפשר לאמץ מקלט לנשים מוכות אחד או יותר (אולי כולם)
ולתת להם מענה בתחום הנגרות בהתאם לדרישות ולצרכים שלהם. 2. אפשר שכל אחד ייצר משהו כאוות נפשו : קערות,קופסאות,ספסלים קטנים, צעצועים וכו (מוצרים יחסית קטנים ויבילים) למכור אותם במכירה פומבית מתוכננת ביחד עם המוסד אליו רוצים לתרום את הכסף שיתקבל מהמכירה. 3. לתרום לבתי סוהר (בעיקר לאסירים) מפסלות,מברגים,משורים ידניים.
מושיק אתה ענק!!!!"לתרום לבתי סוהר (בעיקר לאסירים) מפסלות,מברגים,משורים ידניים" שכחת את הההמשך... או כל כלי פריצה אחר שיכול לקצר תקופות מאסר ארוכות...חחחחח
לעניין - קשה לי לחשוב על תרומה לשב"ס ולשיקום האסיר... הם לא בדיוק תרמו לחברה אז לתרום להם? הפוך על הפוך? לא הבנתי... מהכרות אישית עם מכון הלב של בי"ח שניידר (אחד מבני עבר שם ניתוח לב לפני שנה וחצי) וליתר המחלקות, יש שם משחקיות לילדים מאושפזים שישמחו לקבל צעצועי עץ. אפשר לבנות בית כולל מטבח, מכוניות וצעצועים אחרים, שולחנות לציור ויצירה. אם מחליטים שהולכים לכיוון של בי"ח שניידר ניתן לפנות אליהם ולשאול מה הם צריכים ולפי תשובתם להתארגן. אני מוכן בחפץ לב לארגן את התיאום מולם.
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־4 אורחים | |||||