שלום משה,
אני לא רואה שום כיתוב ליד הצילום ! לא בכרום ולא באקספלורר 8 !
אצרף כאן PRINT .
האם אלה עלי כותרת של גרניום?
צלחת מעוטרת
21 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
כעת אני מבין על מה כתבו חברי-פורום אחרים...שלום משה,
אני לא רואה שום כיתוב ליד הצילום ! לא בכרום ולא באקספלורר 8 ! אצרף כאן PRINT . האם אלה עלי כותרת של גרניום?
Re: כעת אני מבין על מה כתבו חברי-פורום אחרים...
עכשיו אני מבין על מה אתם מדברים, הבעיה היא לא בכרום ולא באקספלורר, אלא באתר - אתם גולשים בצורה המדורגת (Thread View), כפתרון זמני (אני לא אספיק לסדר את זה לפני שבת), אז פשוט לעבור ל Flat View יש כפתור במסך שלוחצים עליו וזה מחליף את צורת הגלישה לצורה השנייה... ואז הכל יעבוד היטב... במוצ"ש אני אסדר את זה.
Re:אתה חושב שאם היינו רואים את הכיתוב היינו שואלים?מזל שמשה מנהל האתר הבין מה קרה...
אתה מפיק מוצרים לא שיגרתיים (יפה זה כבר עניין של טעם), אבל קצת ענווה לא תזיק...
Re: צלחת מעוטרתיפה מאד רעיון מעניין.
איך האפוקסי מגיב לעץ לאורך זמן? מישהו יודע? רן.
Re:אתה חושב שאם היינו רואים את הכיתוב היינו שואלים?חוסר ענווה?????????
Re: צלחת מעוטרתצביקה, נראה מדהים!
עכשיו אפשר לראות את יופים של העלים ביתר בירור. הפוליאסטר יצא לך פשוט צח ונטול בועות - מה הטריק?? אגב, העלים נראים כמו עלים של צמח הבוגונביליה. לביגוניה עד כמה שאני זוכרת יש עלים בשרניים יותר ועגלגלים במקצת. פרח הבוגונביליה: ![]()
Re: צלחת מעוטרתצודקת ב100% .הפרח הוא בוגונביליה ולא ביגוניה. טעות
לאחר ערוב המאיץ עם הפוליאסטר נוצרים בועיות בכוס הערוב. אני נפטר מה"צרה" הזו ע"י הצבת הכוס על מכשיר חשמלי פועל ,לדוגמא מקצוע ,למשך מספר דקות.הרעידות גורמות לבועיות לעלות אל פני השטח ולהעלם. ישנם דרכים נוספות להפטר מהבועיות כמו תא ואקום אבל.........
21 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד | |||||