חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

מבול של פורומים! ועוד הרבה דיבורים וחדשות...

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

מבול של פורומים! ועוד הרבה דיבורים וחדשות...

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 16 אוגוסט 2007, 14:17

חברים, אנו פותחים בניסוי חדש, הניסוי ימשך למשך חצי שנה (אם האתר בכלל ישרוד את התקופה)

בניסוי זה אנו נבדוק את האפשרות להרחיב את מעגל המתעניינים באתר על ידי פתיחת פורומי משנה שיעסקו בתחומים ספציפיים בעבודה בעץ, אני קורא לחברים השונים שאני יודע שמתעניינים בתחומים השונים לתרום תוכן לענות על שאלות ולהביא את כל החברים שלכם שמתעסקים בתחום לפורום ולאתר.

פורומים חדשים:
חריטה
גילוף/פיסול
צריבה בעץ
ותודות למאמון גם צביעה וגימור

נא לא לבקש להוריד את הפורומים, זו החלטה שלי - וכמו שכתבתי זהו ניסוי, ואם לא יצליח אני אוכל את הכובע שלי לבד.... 8)

ועוד משהו, בינתיים רק מאמון פה מפציץ במאמרים (תודה!) אני יודע שעוד כמה עובדים על מאמרים משלהם (אולי מקס יוכל לתרום לנו משהו על נסיונותיו הראשונים בחריטה?) - קדימה!
מי שלא כותב מאמר יכול להעלות תמונות.
מי שלא מעלה תמונות יכול לתרגם מאמרים מאנגלית (ברשות המחבר בבקשה)
לכתוב נושאים בפורום, להוסיף עסקים לכרטסת, להוסיף קשורים לאתרים טובים, להציע הצעות, לשרוץ כאן, לרכל בפורום על חנויות, להשוויץ במשהו שעשיתם, לתרום ערכים למילון הנגרות (עברית-עברית-אנגלית) ההולך ונבנה מאחרוי הקלעים, לתקן שגיאות עברית שלי וכו'
כל טיפה עוזרת.

ועוד משהו קטן, עולה כסף להחזיק את האתר הזה - זה מה שמאפשר את הגמישות הרבה ואת כל היכולות לשנות ולתקן... זה לא הרבה, ולא מהווה עלי שום עול כלכלי - אז אין צורך לרחם עלי כלל. זאת הסיבה היחידה שיש פרסומות כאן מסביב בשלב הזה, בשלב מסוים אני מתככון לשים במקום איסטרטגי כפתור תרומות - מי שרוצה יתן, מי שלא לא, בתקווה שזה יאפשר לחיות ללא פרסומות שמעצבנות בעיניים.

משהו בקשר לפרסומות, בימים אלה את הפרסומות מספקת גוגל באיזשהו ממשק אוטומטי:
1. לא אמורות להיות כאן פרסומות מגעילות למינהם - אם אתם רואים באתר פרסומת לא יפה (גסה או תמונה חשודה) - זה כנראה וירוס במחשב שלכם (תאמינו לי, לקח לי איזה שעתיים לנקות ממנו את המחשב שלי בבית, מי שצריך עזרה שיפנה אלי)
2. אם אתם מכירים עסק שיהיה מוכן לפרסם פה תמורת ממון, נא להפנות אותם אלי, זה בהחלט יעזור.
נערך לאחרונה על ידי Moshe Eshel בתאריך 21 אוגוסט 2007, 16:04, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

למה אתה מתכוון כשאתה אומר:"זו החלטה שלי"?

הודעהעל ידי moshik » 16 אוגוסט 2007, 17:28

אני אשמח לדעת מה התקנון בפורום הזה (אם בכלל קיים משהו כזה).
האם מקס הוא המנהל ואתה הוא שמחליט?
סמל אישי של המשתמש
moshik
מנהל פורום

מי מנהל פה... אולי אתה רוצה להיות מנהל?

הודעהעל ידי Moshe Eshel » 16 אוגוסט 2007, 20:12

moshik כתב:אני אשמח לדעת מה התקנון בפורום הזה (אם בכלל קיים משהו כזה).
האם מקס הוא המנהל ואתה הוא שמחליט?

אולי הניסוח לא עדין מספיק, לא יודע... כרגע מקס מנהל של כבוד (נראה שהוא לא מעוניין לממש את זה) ואני המנהל בפועל (חוץ ממאמון שהרים את הכפפה על פורום הצביעה)

החלטה שלי - כן, כרגע רק אני מחליט, מה לעשות - דרכו של אתר וארגון חדש שככה זה,אני לא רוצה שישאר כך ולמען האמת זה לא כבר לא ממש כך. עניין הפורומים לדוגמא, איננו יוזמה שלי כלל - למרות שאני בעדה. ואתה יכול לשאול (ומוזמנים לענות) ולשמוע שמי שמציע הצעות מקבל תשובות לעניין (אני מקווה) וגם זוכה לעיתים קרובות שיתבצעו כבקשתו. כרגע לא רבים מרימים את הכפפות הרבות שזרקתי. ותרשה לי להיעלב קצת - כי רק להתלונן ולהקשות זה קל. רוצה תקנון - תכתוב, תציע ונעשה דיון ציבורי. אם יתקבל נכניס. (רק מה, בתור בעלים חוקיים של האתר, ומי שיעמוד למשפט - יש לי זכות וטו מסויימת, מה לעשות, לא רוצה להכנס לכלא או לשלם קנס על משהו שמישהו אחר החליט עצמאית לעשות). תקדמו רעיונות חיוביים תמציאו יוזמות חדשות ובואו ביחד נרים את האתר הזה.

אני מתנצל על הבוטות בהודעה למעלה, כן יש בידי הכוח - אבל מטרתי היא לא לרכב על גלי האגו שלי - אלא באמת ליצור פה משנהו חדש ואיכותי שכל השותפים וזה כולל את כולם - יהיו גאים בו - וזה בהחלט לא יקרה אם רק אני אחליט - אני לא החכם באדם ולא קרוב. העניין הוא שבהתחלה צריך לרוץ, אם לא רצים הכל דועך והולך... אני משתדל ואשתדל לעשות הכל כמה שיותר שקוף (לדווח למשל על מצב ההכנסות ולאן זה הולך בדיוק, ולספר מה אני מתכנן)
סמל אישי של המשתמש
Moshe Eshel
מנהל האתר

Re: מי מנהל פה... אולי אתה רוצה להיות מנהל?

הודעהעל ידי moshik » 16 אוגוסט 2007, 22:15

לא ממש.
אין לי את הכישורים המדהימים שיש לך
אתה יכול להמשיך לנהל ולהחליט מה בראש שלך
רק אל תשכח בסופו של יום רק אנחנו נחליט אם זה
מקום טוב בשבילנו.
סמל אישי של המשתמש
moshik
מנהל פורום

Re: מבול של פורומים! ועוד הרבה דיבורים וחדשות...

הודעהעל ידי idomohar » 17 אוגוסט 2007, 11:49

מושון מושון,

תרשה לי לברך אותך, אין כמוך, האתר מדהים. ממש אור לגויים כל מה שבנית פה...
לדעתי, בבוא העת, אל תפחד להרוויח מהאתר הזה, גם כלכלית. הרי רצון טוב ויכולת גבוהה הם תכונות שקשה למצוא ביחד אצל אותו האדם, אז פשוט מגיע לך.

לגבי תקנון, מפורומים אחרים בהם אני פעיל, כדאי לכתוב הערה שמורידה ממך אחריות לגבי המלצות שניתנות פה בפורום. אני לא משפטן, אבל אם עצה כזו או אחרת תביא לתאונה, אתה צריך להיות מכוסה. חס וחלילה.

אז שוב ברכות, אני כבר חושב על כמה דברים לכתוב בנושא חריטה או בעינייני פורניר. זה יגיע...
idomohar
משתמש ותיק

Re: מבול של פורומים! ועוד הרבה דיבורים וחדשות...

הודעהעל ידי yossi » 17 אוגוסט 2007, 14:35

בעקרון אתה יכול להוסיף גם פורום בישול או ריקמה.
אין קשר בין צריבנ על עץ ונגרות ואילו חריטה היא חלק אינטגרטיבי של הנגרות.
אז כמו שציינת אתה מחליט וזו זכותך,וכמו שמושיק ציין אנחנו נחליט מה טוב עבורינו.
אז שיהיה בהצלחה
yossi
סופר משתמש

מתנצל

הודעהעל ידי bar tal » 17 אוגוסט 2007, 23:13

רק עכשיו ראיתי , את הדיון הזה - אז אני מקבל בהבנה את המחיקה שלך של ההוד' שלי.
( ובכל זאת איפה התגיות??) יהיה נוח לסמן גם אם יש מספר פורומים...(או אולי בעתיד זה יאוחד)
בר
סמל אישי של המשתמש
bar tal
סופר משתמש

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים