בניסוי זה אנו נבדוק את האפשרות להרחיב את מעגל המתעניינים באתר על ידי פתיחת פורומי משנה שיעסקו בתחומים ספציפיים בעבודה בעץ, אני קורא לחברים השונים שאני יודע שמתעניינים בתחומים השונים לתרום תוכן לענות על שאלות ולהביא את כל החברים שלכם שמתעסקים בתחום לפורום ולאתר.
פורומים חדשים:
חריטה
גילוף/פיסול
צריבה בעץ
ותודות למאמון גם צביעה וגימור
נא לא לבקש להוריד את הפורומים, זו החלטה שלי - וכמו שכתבתי זהו ניסוי, ואם לא יצליח אני אוכל את הכובע שלי לבד....
ועוד משהו, בינתיים רק מאמון פה מפציץ במאמרים (תודה!) אני יודע שעוד כמה עובדים על מאמרים משלהם (אולי מקס יוכל לתרום לנו משהו על נסיונותיו הראשונים בחריטה?) - קדימה!
מי שלא כותב מאמר יכול להעלות תמונות.
מי שלא מעלה תמונות יכול לתרגם מאמרים מאנגלית (ברשות המחבר בבקשה)
לכתוב נושאים בפורום, להוסיף עסקים לכרטסת, להוסיף קשורים לאתרים טובים, להציע הצעות, לשרוץ כאן, לרכל בפורום על חנויות, להשוויץ במשהו שעשיתם, לתרום ערכים למילון הנגרות (עברית-עברית-אנגלית) ההולך ונבנה מאחרוי הקלעים, לתקן שגיאות עברית שלי וכו'
כל טיפה עוזרת.
ועוד משהו קטן, עולה כסף להחזיק את האתר הזה - זה מה שמאפשר את הגמישות הרבה ואת כל היכולות לשנות ולתקן... זה לא הרבה, ולא מהווה עלי שום עול כלכלי - אז אין צורך לרחם עלי כלל. זאת הסיבה היחידה שיש פרסומות כאן מסביב בשלב הזה, בשלב מסוים אני מתככון לשים במקום איסטרטגי כפתור תרומות - מי שרוצה יתן, מי שלא לא, בתקווה שזה יאפשר לחיות ללא פרסומות שמעצבנות בעיניים.
משהו בקשר לפרסומות, בימים אלה את הפרסומות מספקת גוגל באיזשהו ממשק אוטומטי:
1. לא אמורות להיות כאן פרסומות מגעילות למינהם - אם אתם רואים באתר פרסומת לא יפה (גסה או תמונה חשודה) - זה כנראה וירוס במחשב שלכם (תאמינו לי, לקח לי איזה שעתיים לנקות ממנו את המחשב שלי בבית, מי שצריך עזרה שיפנה אלי)
2. אם אתם מכירים עסק שיהיה מוכן לפרסם פה תמורת ממון, נא להפנות אותם אלי, זה בהחלט יעזור.