שלום
כד בתהליך יצור מידות 380 מ"מ על495 מ"מ
עץ ארוקריה
כד בתהלך יצור
16 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
Re: כד בתהלך יצוריפה ומרשים!
אם אפשר קצת הסברים על המחרטה בייצור עצמי. ואיך ייבשת אם בכלל את הארוקריה. תודה, רן.
Re: כד בתהלך יצורשלום
הבכן המסלולים לקחתי השראה oneway את הרוכב מvicmrk את הציר עשיתי מפרופיל מרובע של200 מ"מ על 200 מידות ממרכז הציר למסלולים 310 מ"מ חריטה בין עוקצים 110 מ"מ מנוע 2 כ"ס 3 פזות מהירויות 2744 1420 620 ויש ראש מחלק אני חושב שעניתי על הכל ביי
Re: כד בתהלך יצורתודה רבה
אך לא ענית על הכל הארוקרייה ? איך ייבשת אם בכלל! רן.
העץ שכב אצל חבר שלי כשנה וחצי וזה היבוש ביי
Re: כד בתהלך יצורתגיד לא היתה לך בעיית עיוותים של המסלולים לאחר הריתוך? ואם כן איך התגברת עליהן?
דבר שני הציר שלך ( הד סטוק) האם הוא מולחם לדוד או שמחובר עם ברגים דבר שלישי איזה קוטר הצינור דבר רביעי שאפו!!! ביי
Re: כד בתהלך יצורמאיזה אזור בארץ אתה? וכמה היצור של המחרטה עלה לך?
ואתה יכול פרט שלב שלב?
אני מראש הנירקה יצור המחרטה אני מניח לא יותר מ5000 ש' כולל הכל אני מקווה שאני לא טועה ביי
בקשר למסלולים אני מחפש מכונה שתעשההורדת שבב ואז זה יהיה מדויק בקשר ליתר המונחים פשוט לא ברורים לי ביי
ייצור מחרטה - הערות והארותykyk -יופי של עבודות -
הערה לאחר ריתוך יש עיוות במסלולים ולכן צריך לכרסם במכה אחת את שניהם כדי שיווצר מישור אחיד. ניתן לעשות ב"מלגון" אזה"ת קרית ביאליק (יש שם מחרטות לפלדה ל"צלחות" של עד 6 מטר בדיוק +-0.1 מ"מ - בהחלט שווה הצצה). לכל יתר השואלים. לגבי ייצור עצמי של מחרטה - זה לא כזה פשוט כמו שזה נראה. לא שאני מזלזל במישהו אבל לחשוב שניתן בלי תיכנון ושירטוט לקחת כמה ברזלים לרתך ויהיה בסדר זה קצת יומרני. יש ענין של דיוק בין העוקצים וגם מישוריות המסילות,בחירת מייסבים וכו' וכו'. נראה לי שYKYK מבין במכאניקה ובנה מחרטה לתפארת במו ידיו, אבל נראה שהיא מאסיבית מדי (לקחת מקדמי ביטחון גבוהים וטוב שכך) לטעמי. מה גם שמבחינת עלות זה לא הולך להיות זול יותר מלקנות. לשם הבהרה : אנ י מהנדס מכונות עם 3 שנות נסיון. יכול להיות שאנני צודק ב100% אבל כוונתי להרחיק את מי שאינו בקיא במכאניקה והרכבות מכאניות מטעיות שיכולות להגמר לא טוב
16 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים | |||||