שלום לכולם וברוכים הנמצאים.
אני רוצה לבנות ארון כוורת אבל אין לי מושג איך כדי לי לחבר את המדפים הפנימיים.
חשבתי שכדי עם 3 פיני עץ
המדפים אמורים להיות 30X30 ס"מ
מה דעתכם?
ארון כוורת
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
ארון כוורתשלום לכולם וברוכים הנמצאים.
אני רוצה לבנות ארון כוורת אבל אין לי מושג איך כדי לי לחבר את המדפים הפנימיים. חשבתי שכדי עם 3 פיני עץ המדפים אמורים להיות 30X30 ס"מ מה דעתכם?
Re: ארון כוורתשלא תעז
אם אתה רוצה יש דיבלים זכר נקבה שננעצים האחד בשני וננעלים. לי היה יותר הגיוני לקחת מדף ארוך וליצור בו ע"י ג'יגסו פתחים ברוחב הדופן עד חצי המדף וכנ"ל בדפנות כך שישתלבו האחד בשני אם אני לא מובן לך אני בטוח שיש פה מישהוא שהבין את כוונתי ויכול להסביר יותר טוב. בהצלחה
Re: ארון כוורת
בן של חבר שלי הצליח להדליק את הבית. עד שמכבי אש הגיעו חדר אחד נשרף. בחדר היו כמה כונניות - שתיים מאיקאה, ואחת מאורן. אורן הוא אולי לא העץ העמיד ביותר, והכוננית נחרכה מאוד והיא לא ממש שימושית עכשיו, אבל למעט עשן וליכלוך, תכולת המגירות בכוננית האורן הייתה במצב שמיש. את הכונניות של איקאה לא מצאו - הדבק התאדה והכונניות נעלמו...
במדפים של 30 ס"מ זה משאיר 15 ס"מ ללא כל תמיכה. אלא אם כן המרווחים קטנים, הייתי מציע להוסיף איזו שהיא תמיכה.
אני מוסיף שירטוט פשוטידעת שהמילה איקאה תגרור תגובות.
בנתיים שירטטי בצייר (נו בסקטצ'אפ אני לא מצליח) שירטוט פשוט עם קצת מידות חשבתי על פלטות אורן שן בשן אם יש ברוחב 30 העובי כסנטימטר. ואם יש פלטות מעץ אחר ברוחב הזה זו גם אפשרות. אם הפרוייקט יצא לפועל אני אספק גם תמונות בעזרת השם.
Re: אני מוסיף שירטוט פשוטלא הייתי ממליץ לך לבנות מאורן כוורת בגודל כזה הייתי הולך על סנדוויץ' איכותי שהרבה יותר ישר והרבה פחות עובד ומתעוות. 3 פלטות בעלות +-500 ש"ח יספיקו לך.
דיבלים זו צורת החיבור הכי פשוטה תמיד עדיפים ביסקוויטים אם יש לך את הציוד המתאים. אם יש לך ראוטר ואתה יודע לעבוד איתו תיצור תעלות 5 מ"מ בהן אתה משחיל את המדפים ועם הדבק זה הכי חזק. צרפתי תמונה של החיבורים ברואטר ושל האופן בו הייתי בונה את הכוורת לפי השרטוט שלך. בהצלחה.
Re: אני מוסיף שירטוט פשוטניתן לעשות זאת ב-4 חלקים, 2 זהים ימין + שמאל
ו-1 עליון ו- 1 תחתון. אחרי זה לחבר אותם ביחד ליחידה אחת
Re: אני מוסיף שירטוט פשוט
דווקא לדעתי אורן הרבה יותר יפה. אם אתה רוצה מאורן, אתה יכול לקנות פלטות של אורן לאמי מודבק, וזה ישר וחזק לא פחות מסנדביץ' לצרכים אלו. אם בכל זאת תלך על סנדביץ', אז לדעתי כדאי או סנדביץ' ליבנה (בירץ') שהוא הרבה יותר יפה (וכבד... ויקר...), או להדביק קנטים מעץ על הצד של הסנדביץ' (הכול בהנחה שאין פורמייקה בעסק)
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־8 אורחים | |||||