מחפש לקנות מחרטה קטנה
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מחפש לקנות מחרטה קטנהיש למישהו המלצות? חייבת לעלות לשולחן בעת הצורך
Re: מחפש לקנות מחרטה קטנהאני חושב שהכלים של אבירם שליט נותנים value for money הכי גבוה. יש לו גם קטנות.
משהו לקחת בחשבון באופן כללי לגבי מחרטה: האלקטרוניות (לפחות הקטנות) בעצם מאבדות כח במהירות נמוכה, והמכניות עם הרצועות (פולי) מאלצות אותך לבצע הרבה החלפות תוך כדי עבודה. לכן, אם הולכים על אלקטרונית קטנה (וחלשה), צריך להבין שהכח שיתקבל במהירות נמוכה הוא לא משהו בכלל. אם עולים בתקציב, הכלים של power record מעולים.
Re: מחפש לקנות מחרטה קטנהתודה, ולהתעסק עם רצועה זה נסבל?
Re: מחפש לקנות מחרטה קטנהעבדתי רק פעם אחת עם כזו, לי יש וריאטור. אולי זה נשמע פינוק, אבל לדעתי זה עולם אחר לגמרי.
בסוף בפרוייקט חריטה אחד אני מחליף מהירות לפחות 4-5 פעמים, לפעמים הרבה יותר מזה. אז אם כל פעם צריך לעצור, לשנות את הפוליז ואז להמשיך, לדעתי זה משמעותית פחות נוח, וכנראה גם יגרום לך לעבוד במהירות פחות מתאימה למשימה כי מתעצלים להחליף.
Re: מחפש לקנות מחרטה קטנהמיכאל, וכאלו שמשלבות וריאטור ופוליז?
לשליט יש כאלו נראות טוב
Re: מחפש לקנות מחרטה קטנהאני לא מכיר כזה דבר. האמת גם לא מצליח להבין מה המטרה. לי יש וריאטור והוא פשוט מאפשר להחליף בכל טווח המהירויות הרצוי.
משער שאם מוסיפים גם פוליז אז אפשר עוד יותר משחק, אבל לא מבין מה היתרון של זה על פני וריאטור
Re: מחפש לקנות מחרטה קטנהכמו במקדחות הגיר נותן יחסי העברה לטובת כוח וההדק הוא בעצם הוריאטור.
אין לי פשוט מושג איך זה יעבוד בפועל
7 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד | |||||