ארון כלים
37 הודעות
• עמוד 4 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ארון כליםהתמונות הלכו לאיבוד. ננסה שוב...
Re: ארון כליםמחר הגיע...
אוקיי, הדבק יבש וקיבלנו שני תפסים. אחד לראש של המקצוע (שיהיה החלק העליון כשהמקצוע תלוי) והשני לזנב. כשהכל מורכב הראש של המקצוע מחליק בתוך התפס העליון ואז אפשר להכניס את הזנב לתפס התחתון. המקצוע נופל לתוך התפס התחתון ונשאר מוחזק על ידי שני התפסים. להוצאה, מרימים את המקצוע עד שהוא משתחרר מהתפס התחתון, ואז מחליקים אותו החוצה מהעליון. אחרי ההדבקה התפסים לרוב לא מתאימים ודורשים קצת ניקוי כדי שהמקצוע יחליק לתוכם בקלות. אחרי זה צריך לוודא שהאורך של התפסים מתאים, כך שהמקצוע תפוס על ידי שניהם כאשר הוא בעמדה הנמוכה ביותר, אבל משתחרר מהתפס התחתון כשהוא בגבוהה ביותר. במקרה הזה היה צורך לקצר קצת את ה"אצבעות" של התפס התחתון - המקום לחתוך מסומן בתמונה. בשלב הזה אני מחבר את הגב של הכוורת. הגב משמש לשלוש מטרות - הוא דואג שהכוורת תשאר יציבה (כמו גב של ארון), הוא מספק מקום לתלות עליו את התפסים והוא נותן מרווח בין הלהב של המקצוע לגב הארון. בגלל הסיבה השלישית אני משתמש רק ברצועות של דיקט ולא מכסה את כל החלק האחורי. אל הגב אני מדביק את התפסים, ואחרי שהדבק יתיבש אפשר יהיה להשתמש בכוורת.
Re: ארון כליםחזרתי מהעבודה. הדבק יבש...
הנה המקצוע במקומו. סידרתי גם מקום ל-Record 2506.
Re: ארון כליםוואו!
אתה נגר או צלם...? או אולי כותב ספרי הדרכה...? ושאלה אחרונה, (בינתיים...) איזה ידית או מנעול אתה מחבר לדלת?
Re: ארון כליםהאמת, אני מתכנת...
ידיות עשיתי משאריות מהגוני שנשארו אצלי. כרגע אין מנעול וגם לא תפסים לדלתות. חשבתי לשים מגנטים (Rare Earth) בדלתות ובמסגרת בשביל להחזיק את הדלתות, אבל אני לא בטוח שזה מספיק חזק, אז נראה...
37 הודעות
• עמוד 4 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־10 אורחים | |||||