התייעצות מבעלי ניסיון הרכבת רהיט קטן
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
התייעצות מבעלי ניסיון הרכבת רהיט קטןיודגש שאיני בעל ניסיון. מעוניין בספסל מושב עם 2 מדפים מתחתית. משהו קטן באורך 60 סמ . למה משלוח ערכה כזאת מחו"ל מאוד יקר? האם משתלם לקנות מדפים/לוחות ולנסר ולהרכיב או שהחומרים יעלו יותר מעלות ערכה מהום סנטר ודומיו?
Re: התייעצות מבעלי ניסיון הרכבת רהיט קטןשלום וברוך הבא
את בירור המחירים ועלות/תועלת תוכל לעשות לבד בחנויות שנוח לך לקנות בהם אם תרצה לבנות לבד (הכוון הכללי של הפורום, אתה יודע...) נשמח לעזור. יש לך תמונות ותוכניות של הרהיט שאתה מחפש?
Re: התייעצות מבעלי ניסיון הרכבת רהיט קטןמצטרף - לא ממש ברור מה אתה רוצה לבנות.
גם לא ברור מאיפה רצית להזמין. מניח שיש בחנויות בארץ, ויש סיכוי שישלחו בחינם מאמזון, אבל היצע המשלוחים בחינם שם משתנה כל הזמן.
Re: התייעצות מבעלי ניסיון הרכבת רהיט קטןהיי ותודה על התגובות פשוט לא קיבלתי תזכורת.
![]()
Re: התייעצות מבעלי ניסיון הרכבת רהיט קטןאמנם מדובר ברהיט פשוט יחסית, אך בלי ידע (וכלים) לבנות לבד יקח כנראה הרבה זמן, וסיכוי טוב מדי שיצא או לא מדויק/גס למראה או לא מספיק חזק - או גם וגם.
בנוסף, מכיוון שמדובר בכמויות חומר קטנות, עלות קנית החומר כנראה לא תהיה נמוכה משמעותית מעלות ערכת הרכבה.
Re: התייעצות מבעלי ניסיון הרכבת רהיט קטןאוקיי ואם אני מזמין מאיזשהו אתר בחול כמה אמור לעלות הובלה פחות או יותר?
Re: התייעצות מבעלי ניסיון הרכבת רהיט קטןמאמזון לפעמים שולחים בחינם דברים בגודל כזה, ולפעמים דורשים כמה עשרות דולרים. מאתרים אחרים לא ניסיתי.
אבל למה ההתעקשות על חנות בחו"ל?
Re: התייעצות מבעלי ניסיון הרכבת רהיט קטןשלום לך וברוך הבא,
מה בשבילך נחשב מחיר יקר? כמה אתה מוכן לשלם על רהיט כזה? אני מניח שהתשובה תעזור לנו לכוון אותך לגבי מה יותר כדאי לך לעשות במקרה הזה.
Re: התייעצות מבעלי ניסיון הרכבת רהיט קטןאין התעקשות פשוט המחירים שם נורא זולים וכאן זה מעל 500. אני רואה מחירים של 30-50 דולר בחול ומאמין שזה סדר הגודל כאשר ברור לי שכאן אמור להיות טיפה יותר יקר אבל בשום אופן לא מחיר משולש או מרובע. במקרה כזה עדיף לי לנסות לבד או לוותר כי אין צורך דחוף
Re: התייעצות מבעלי ניסיון הרכבת רהיט קטןהבנייה בסגנון של קופסה (כמו התמונה האחרונה ששלחת) תהיה הרבה יותר פשוטה לביצוע מאשר הסגנון של ספסל (כמו בתמונות האחרות). אתה יכול לגשת לנגריה או מחסן עצים עם תוכנית, ולבקש לקנות חומר ולחתוך אותו למידות כבר במחסן. בשביל ההרכבה תצטרך בסך הכל כמה כלים פשוטים מאוד, עדיפות למברגה עם מקדח וביט. תצטרך רק להחליט מה לעשות לגבי הקנט (דופן החומר הדקה) שגלוי בחלק מהחיבורים. עלות משוערת לפלטה+חיתוך 200-300 ש"ח.
אם יש לך כלים משוכללים יותר, או גישה לכאלו, תוכל אפילו למחזר רהיט ישן כמו ארון בגדים למשל ולהגיע לעלות של שקלים בודדים. אבל זה דורש כלים (וידע להשתמש בהם) כאמור.
11 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־5 אורחים | |||||