הבסיס מאגוז.
גב המעמד (ה-X) מטיק (תודה פיני, עץ משגע).
גימור - אנתיק ווקס של יעקובי (התמכרתי לריח).
מעמד לספר בישול
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מעמד לספר בישוללכבוד השנה האזרחית החדשה והעוגות הטעימות
הבסיס מאגוז. גב המעמד (ה-X) מטיק (תודה פיני, עץ משגע). גימור - אנתיק ווקס של יעקובי (התמכרתי לריח).
Re: מעמד לספר בישולעזוב אותך מקרשים.
תביא לטעום מהעוגה. ספר איך בצעת את החריטה.
Re: מעמד לספר בישולאודי כל הכבוד.
עבודה יפה ומרשימה. סוף סוף מושא אמיתי לקינאה
Re: מעמד לספר בישולעדיין לא התחלתי לחרוט פיני, המוטות נקנו בארה"ב אי שם בשנות ה- 70 ע"י אבי ולצערי אין לי את מי לשאול לאיזו מטרה רכש אותן. על זה נאמר... כל כלב בא יומו
Re: מעמד לספר בישולאודי, יבורכו ידיך!
כאשר אעתיק ממך את המוצר, אשתמש בו קודם כל לספרי נגרות.... לא הבנתי מהצילום מה תומך בתומך? האם הצירים בלבד? ומה מונע מכל העסק הנאה להתהפך לאחור? תודה
Re: מעמד לספר בישולתודה.
זה הקישור לרעיון http://www.homeenvy.com/db/4/74.html במקור השתמשו בבסיס הרבה יותר רחב אבל מסתבר שהבסיס שלי מספיק בהחלט. בשונה מהמקור שם הגב הוא ריבוע אחרי שעשיתי ריבוע כזה מסתבר שזה לא נוח כי הספר נוטה לאחד הצדדים כשהוא נשען על האיזור של חיבור הדפים ולכן בחרתי לשנות את זה ולעשות את ה-X שתומך בכריכה ובשתי הכנפיים של הספר במקביל. בנוסף, הספר לא נופל כי זוית הפתיחה של הגב לא כהה מספיק כדי שיופעל מומנט והמשקל יעבור אחורה, כך שמרכז הכובד נשאר למטה.
רק עכשיושמתי לב שאיכות התמונות ששלחת גבוהה עד כדי כך שאין צורך אצלי במעמד. אני פשוט לוקח את ה LAPTOP למטבח, מתחבר לרשת האלחוטית ופותח אותו עם התמונות ששלחת - והרי לי ספר בישול פנטסטי.
חבל שהמרשם קבוע ומתאר רק עוגת לימון לימונית.
מלחמת מעמדותאת המעמד שלי בניתי לפי הדוגמה של המתקן המסייע למתפלל בבית הכנסת להחזיק את הסידור. הרגל מאחור קובעת, לפי מיקומה, את שיפוע הספר. הרגל וגם הבסיס האחורי מתקפלים, כך שניתן לאחסן את המתקן בצורה שטוחה. החלקים עשויים מאורן 10 מ"מ. אחרי הראשון ראיתי כי טוב, ועשיתי עוד ארבעה: לשלוש הבנות ולכלה, בתקווה שיבינו את הרמז...
Re: מלחמת מעמדות
נו, והן התחילו ללכת לבית הכנסת?
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־9 אורחים | |||||