avian כתב:איציק, אתה מרוצה מהמקיטה?
הוא גם עמד על הפרק, בעיקר בגלל נסיון טוב עם כלים של מקיטה שיש לי. אבל הביקורות פושרות -פלסטיקה זולה למגע, תנועה לא מספיק חלקה של הפנדל ועוד.אשנח לשמוע את התרשמותך.
אשתדל לענות כמיטב יכולתי.
ראשית זה מסור הפנדל הראשון שלי ומעולם לא יצא לי להשתמש באחד לפניו כך שאין לי בסיס להשוואה.
מבחינת איכות חומרי גלם לא מצאתי איזשהו פגם או חיסרון כלשהו. הוא דווקא מרגיש לי איכותי כמו שאר מוצרי המקיטה שברשותי.
אבל עזוב יתרונות, אני אזכיר כמה דברים שמפריעים לי. ראשית ההטייה הצידית אינה נוחה. יש מעין בורג פרפר גדול שצריך לסובב על מנת לאפשר את הטייה אבל מרגע שהמסור חופשי קשה לכוון לזווית הרצויה, הוא כבד וקשה ביד אחת לדייק לזווית ולנעול ביד שניה. שרוצים להחזיר למצב 0 (או 90) אין נעילה חכמה עם איזשהו קליק וצריך עם זוויתן (מסופק אחד מפלסטיק) פשוט לכוון ושוב זה מאד לא נוח.
אצלי משום מה (תקלה או כך צריך להיות איני יודע) ברגע שאני מוריד את המסור כלפי מטה, חש במעין התנגדות או חיכוך וזה די מורגש ומפריע.
הלייזר לא מצביע על קו החיתוך במדוייק, הוא משמש אותי רק על מנת להיות בערך על הקו וכדי לראות אותו (את הלייזר), המסור צריך להיות משוך לאחור. הפס נעלם עם התקדמות המסור קדימה.
התאורה לא שווה הרבה.
התומכים בצידי המסור מרגישים קצת פלסטיקיים ואם הבורג שנועל אותם לא הדוק מספיק הם יוצאים ממקומם.
אני מלכתחילה רציתי את ה- 10" אבל מה שהכריע זה המשקל והגודל לפי מקום האיחסון שיש לי, כך שהנוכחי התאים לי יותר.
לסיכום למרות החסרונות שרשמתי אני די מרוצה ממנו,בסופו של דבר הוא עושה את העבודה שבשבילה רכשתי אותו. אבל שוב, לא עבדתי מעולם עם אחד כזה כך שאין לי בסיס להשוואה ויתכן שיש טובים ממנו באותו מחיר.
שתחליט לרכוש תעדכן מה קנית ואת התרשמותך.
ממליץ לעקוב אחר דף הפייסבוק בתחילת השרשור, יש שם לפעמים דילים טובים על מסורי פנדל.
בהצלחה