אבן משחזת בהום סנטר מרכז מגה כפר סבא
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
אבן משחזת בהום סנטר מרכז מגה כפר סבאהיום הייתי בהום סנטר בכפר סבא אחרי ששאלתי שם לפני שבועים ולא מצאתי ראיתי משחזת שולחן עם שני אבנים 2 ס"מ כל אחת אחת גסה ואחד עדינה שחורות , עם כזה השחזתי רוב הזמן בעבודה והיא מצויינת רציתי לקנות אותה לרבות שיש לי את שלי כבר, הגובלים בה יותר יציבים , והיא נראת טובה, וכולה ב 180 שקל
Re: נראה לי שנתפסת בחיידק החריטה..אין סיבה לחסוך באבן השחזה אתה צריך את האבן הכי טובה שיש
Re: אבן משחזת בהום סנטר מרכז מגה כפר סבאגם אני קניתי אחת בזול אבל זרקתי אותה די מהר אחרי שהמנוע הפסיק לסחוב והיה נעצר כל הזמן
Re: נראה לי שנתפסת בחיידק החריטה..זה מה שיש לי עכשיו אבל זו גם טובה
Re: אבן משחזת בהום סנטר מרכז מגה כפר סבאאני מנסה לאט לאט להכנס לנושא הזה גם כן והצלחתי להבין שבכדי להשחיז כלים כמו שלנו ( HSS ) יש צורך באבן רחבה יותר מ 2 ס"מ, יציבה ובעלת תכונות GRIT מותאמות לייעוד ומהירות סיבוב איטית יחסית, משהו בסביבות 100- 150 סל"ד.
אז למה מתאימה אבן המשחזת בכפר סבא. אולי ליישור ריתוכים ?
Re: אבן משחזת בהום סנטר מרכז מגה כפר סבאאני אישית חושב שזה קשור למירוק יותר של המתכת , כאשר המתכת משוייפת עם אבן יותר עדינה היא מחליקה יותר טוב על האוביקט וכך אין חימום והבליה יותר איטית אבל מבחינת הסגת הזווית הרצויה אפשר גם להשתמש במשחזת שולחן מהום סנטר, ואני השחזתי בהתחלה עם מכונה כזו ולא היה בעיות עם המפצלות ועבדו יפה אחרי ההשחזה ואני לא חושב שיש צורך ברחבה.
Re: אבן משחזתבאייס יש אבן משחזת של חב' POWER המכשיר מגיע עם 2 אבנים האחת גסה שחורה/ אפורה ואילו השניה אבן לבנה גרעיניות 80 רוחב 4 ס"מ
מכשיר טוב ומדי פעם יוצאים במבצע , רכשתי את המכשיר תמורת 199 ש"ח שווה כל שקל
Re: אבן משחזת בהום סנטר מרכז מגה כפר סבא
הי פיני, מסתבר שאגיע למפגש ביום שישי הקרוב וההתחייבות בעינה. ואוכל להסביר קצת על השחזה ועל כמה אגדות אורבניות ומקורן בקשר להשחזה... ולא, לא צריך דוקא מהירות סיבוב איטית (100 - 150 מאוד איטית, וקשורה יותר להשחזה עם מים - כדי לא להתלכלך בעיקר)
Re: אבן משחזת בהום סנטר מרכז מגה כפר סבאסוג האבן חשוב לאיכות ההשחזה
גודל הגרעינים באבן קובע את החדות המקסימלית שאפשר להגיע. החומר המלכד בין הגרעינים קובע את מהירות הבליה של האבן ועל ידי כך האבן לא "נסתמת" בשאריות של המתכת למרות שתמיד צריך לעבור עם דרסר. עובי האבן עוזר מאוד להשיג השחזה נקייה וטבה כי הרוחב מקנה מספיק מקום להישען עליו. אבל אחד הדברים החשובים ליצירת השחזה טובה הוא היציבות של המשחזת שתלוייה באיכות האיזון ככל שהיא מאוזנת יותר המפסלל לא תקפץ על האבן
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים | |||||