צבעתי עץ בוק באמצעות אבקת בייץ ויצא לי כהה מדי האם ישנה דרך קלה להסרת הצבע חוץ מליטוש?
תודה
האם יש שיטה להסרת בייץ?
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
האם יש שיטה להסרת בייץ?צבעתי עץ בוק באמצעות אבקת בייץ ויצא לי כהה מדי האם ישנה דרך קלה להסרת הצבע חוץ מליטוש?
תודה
Re: האם יש שיטה להסרת בייץ?אם צבעת בייץ ע"ב מים צריך ליטוש.
אם הבייץ יחד עם היסוד אולי מסיר צבע. אם זה משטח ישר אולי אתה יכול להדביק משולש.
Re: האם יש שיטה להסרת בייץ?אפשר להסיר צבע, בוויץ על ידי מלבינים, כמו אוקסידים חזקים או כלורים או מלבינים אחרים, הבעיה שהדירשה והעבודה עם זה והסכנה עוד את הליטוש יותר כדאי בהרבה
Re: מה זה להדביק משולש?משולש ע"ש שלושת שכבותיו
2 שכבות של גבון בד"כ ושכבה עליונה של הפורניר הרצוי, בשתי וערב. השכבות בערך בעובי של 0.5 מ"מ יוצרות פלטה בעובי של כ-1.5 מ"מ מדביקים את זה כמו פורמייקה, מלטשים וצובעים מחדש.
Re: מה זה להדביק משולש?היה לי כזה של פורניר מייפל וכשהדבקתי אותו על MDF, הוא עיוות לי את הMDF. חשבתי אולי בפעם הבאה לקנות רק שכבת פורניר. האם יש עם זה איזה בעיה? דק מדי?
ואולי אפשר להדביק משני הצדדים את המשולש הזה וזה יעזור.
Re: מה זה להדביק משולש?
נתחיל בזה שלעולם כאשר מדביקים רק צד אחד תהיה בטן, זאת גם הבעיה של יצרני הלבידים בדיקטים עם פורמייקה גב צד 1 כל לביד (או MDF) שמדביקים עליו פורניר מקבל הדבקה של 2 צדדים רק שהם שמים בד"כ גבון בפורניר בלבד יכולות להיות בעיות של בועות או קמטים אלא אם כן אתה מדביק עם דבק לבן בלחץ אחיד. (ואז יש לפעמים בעיה של פריצת דבק )
Re: מה זה להדביק משולש?מה קורה אם אני מדביק מצד אחד פורניר ומצד שני פורמייקה (גב)?
ושאלה נוספת - האם אפשר להדביק את שני הצדדים בזה אחר זה (מיד - 5 דקות) או שחובה בו זמנית?
Re: מה זה להדביק משולש?לשאלתך הראשונה תשובתי היא - מצוין!
על שאלתך השניה קשה לי לענות משום שאין לי נסיון בזה, אבל זה נראה לי בסדר מכיוון שאני מניח שאתה עובד עם דבק מגע (או כל דבק אחר) והוא לא מתייבש מיד, זה תהליך שלוקח שעות ואולי ימים, בכדי להגיע לייבוש מלא. לכן הכוח שהוא מפעיל בהתכווצות שלו הוא לא מיידי וזה נראה לי בסדר. בהצלחה.
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים | |||||