התבקשתי להכין חנוכיה למסיבות החנוכה בגני הילדים.
בתמונות חנוכיית עץ אורן בגובה 100 ס"מ.
חנוכיה
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
Re: חנוכיהממש ארט נובו.
על איזה בסיס זה יעמוד?
Re: חנוכיהביצוע ורעיון אלגנטיים. תתחדש!
Re: חנוכיההראל, יפה מאוד!
שאלה: נרות דולקים, גובה מטר, עשוי מעץ, על בסיס צר, בגן ילדים - לא עלול להיות מסוכן בטיחותית? אם כבר חנוכיות, הנה עוד אחת. אני אמנם כבר מזמן לא מכין חנוכיות לגני ילדים (הבת הצעירה שלי כבר השתחררה משירות קבע...) אבל הנה חנוכיה שהכנתי מלוח עץ + לוח פרספקס שבו קדחתי חורים שמאפשרים לכוסית להיות תלוייה באוויר. החור של השמש קטן יותר, וכך הכוסית שלו מוגבהת. הרגליים: מוט תבריג + צינור אלומיניום ובקצה אום כיפה. מידות: אורך 67 ס"מ, רוחב 11 ס"מ וגובה 10 ס"מ. נערך לאחרונה על ידי Yair Feldmann בתאריך 08 דצמבר 2008, 11:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
לגלריה ומיד!למה אתם מחכים?
כן גם הראל וגם יאיר, פשוט יפיפה - ועכשיו שיישמר לדורות!
Re: חנוכיהיאיר אתה צודק בהחלט. החנוכיה לא מספיק יציבה.
החנוכיה נבנתה באופן הזה במודע. הדלקת הנרות במסיבת גן היא סימלית ולאחר הברכות והמעוז צור מזיזים אותה לצד שלא תפריע ואת הנרות - מכבים. השיקול היה לשמור על מידות צרות לאחסון נוח במהלך כל השנה עד לחנוכה הבא. התכנון המקורי היה ליצור רגל בצורת האות V דבר שהיה לדעתי גם יותר יפה וגם יותר יציב אבל... ביקשו אחרת. מה שכן נראה לי שאוסיף במחשבה נוספת זה זוג רגליים מתקפלות מתחת לפלטת הבסיס ושבסיבוב 90 מעלות יפתחו ויסגרו כך שגם יקנו יציבות שחסרה היום וגם בקיפול לא יתפסו מקום.
Re: לגלריה ומיד!היא גם כשרה...!
(ישנם עיצובים נאים שלא עומדים בדרישות ההלכה לחנוכיות, ויש דבר כזה) זה חשוב בעיקר בגלל שתודלק בגן, וילדים לומדים וזוכרים.. חג חנוכה שמח ומאיר
Re: חנוכיהחנוכיות יפהפיות גם של יאיר.
ותודה על הרעיונות מדהים!
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים | |||||