במסגרת העבודה המשותפת עם בתי היקרה, יצרנו עוד משחק מפתח דמיון לנכדים
העץ נמצא ביער - די יבש (חושב שברוש)
אין ברגים כלל - דבלי עץ ודבק
ועוד ידה נטויה
13 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
ועוד ידה נטויהבמסגרת העבודה המשותפת עם בתי היקרה, יצרנו עוד משחק מפתח דמיון לנכדים
העץ נמצא ביער - די יבש (חושב שברוש) אין ברגים כלל - דבלי עץ ודבק
Re: ועוד ידה נטויהמגניב מאוד נותן לי רעיון לנכדים שלי.
Re: ועוד ידה נטויהפרוייקט נהדר! נראה מצוין
Re: ועוד ידה נטויהעבודה מדהימה. באמת שנשארתי פעור פה.
אבל - בלי שאני מכיר את הנכדים שלך, אני יכול להגיד בביטחון שאני לא סומך עליהם. לא עליהם ספציפית, אלא על כל המזיקים הקטנים האלה. כבר יצא לי לבנות להם כל מני מתקנים מתוחכמים וצעצועים יפים, שבסופו של דבר השימוש העיקרי בהם היה כדורגל או משקולת או משהו לזרוק עליו את הבגדים המלוכלכים. לעומת זאת, הם יכולים לקחת את פסולת העץ שנותרה מהעבודה, וחתיכת חוט, וליצור מהם עולם ומלואו שיעסיק אותם ימים. אין להם שום הבנה באסטטיקה, סימבוליקה, מיתולוגיה בסיסית. כלום. אי אפשר לסמוך שהדמיון שלהם יעבוד נכון.
Re: ועוד ידה נטויהבדיוק!
כמו כל המשחקים לתינוקות, שעוצבו על ידי טובי המומחים, עם מגוון מרקמים וצבעים מנוגדים כדי לעורר מרכזים שונים במח התינוקי המתפתח - ובסוף התינוק מתעניין רק בפתקית!
Re: ועוד ידה נטויה
---------------- לילה, אבל מגיב אני נוטה להסכים שמה שרוצים ילדים זה מסכים ועוד מסכים ושיעזבו אותם בשקט... אך עברנו שנתיים של קורונה ולימודים לא היו... לבתי 4 ילדים שניים די קטנים, והיא יצרה להם סביבה אסתטית על פי שיטת מונטסורי...הכול עדין מאוד מפעיל דימיון, ואין נכון או לא נכון.. בנתיים הכול נשמר כראוי, כי זה נחשב בבית כ"גן פורמלי" עליו שומרים אני לא יצרתי את הדמויות והעצים, אלא רק את המבנה העיקרי - הם משחקים בזה שעות רבות בשבוע אפילו יחזיק חודש - הרווחנו
Re: ועוד ידה נטויהוזה האחרון, אין פשוט מזה קוביות מאורן 5X5
אני חושב שרק לשייף זה טרפיה בפני עצמה. יצבע בציבעי מים עדינים ויונח במגש צנוע
13 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־15 אורחים | |||||