שלום
נתקלתי במותג בשם WPW ולהפתעתי זאת חברה ישראלית מכרמיאל שמוכרת לעולם הרחב.
מדובר על ראשי כירסום מאד יקרים בהשוואה לסינים זולים אבל יתכן שעדיף לקנות אחד טוב מכמה שמתבלים מאד מהר.
האם מישהו התנסה בביטים/מקדחים שלהם ?
תודה
ביטים ומקדחים של WPW
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
ביטים ומקדחים של WPWשלום
נתקלתי במותג בשם WPW ולהפתעתי זאת חברה ישראלית מכרמיאל שמוכרת לעולם הרחב. מדובר על ראשי כירסום מאד יקרים בהשוואה לסינים זולים אבל יתכן שעדיף לקנות אחד טוב מכמה שמתבלים מאד מהר. האם מישהו התנסה בביטים/מקדחים שלהם ? תודה
Re: ביטים ומקדחים של WPWאולי יהיה יותר זול לקנות Amana מאמזון, שזה אותם WPW.
עוד אופציה מצוינת - Freud.
Re: ביטים ומקדחים של WPWאני ממשתמש בכרסמים ושקענים שלהם ומאוד מרוצה (לא עשיתי השוואה מול סינים או חברות אחרות). בתקופה שהיו משלוחים חינם מאמזון רכשתי Amana tools כי היה הפרש גדול במחיר. כעת לא יודע מה ההפרש אם בכלל קיים אבל לא יזיק להשוות.
Re: ביטים ומקדחים של WPWהאם אתם בטוחים ש- AMANA TOOLS ו- WPW זה אותו בית יוצר ?
פשוט נכנסתי לאתר של AMANA ונראה שזו חברה אמריקאית שמייצרת בארה"ב בעוד ש- WPW מייצרת במפעל שלהם בכרמיאל.
Re: ביטים ומקדחים של WPWאהלן,
הודעה ראשונה שלי בפורום הנכבד... ברוכים הנמצאים. במקרה לאחרונה חיפשתי שקענים ומקדחי-פקקים, ואכן מצאתי אותם בWPW בכרמיאל. בעיקרון הם לא מוכרים ליחידים, אבל מנהל המפעל ממש נחמד, עזר לי להבין מה הצורך שלי ולמצוא את האביזרים המדוייקים לכך. לא יודע להשוות למוצרים אחרים אבל זה עשה עבודה איכותית. ראה פרטי קשר כאן: https://www.kamon.org.il/objDoc.asp?PID ... D=1&oAcl=0
5 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־9 אורחים | |||||