כלים יעודיים.
קיבלתי גלמים מעץ בובינגה, עץ זית ועוד משהו שנראה כמו Bloodwood וגם סטים של מנגנונים פנימיים לעטים.
יש לי מחרטה אבל אין לי את מה שנקרא Mandrel ואף לא פוטר במחרטה.
יש לכם רעיון כיצד לחרוט בכל זאת?
איך חורטים עטים בלי ...
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
איך חורטים עטים בלי ...כלים יעודיים.
קיבלתי גלמים מעץ בובינגה, עץ זית ועוד משהו שנראה כמו Bloodwood וגם סטים של מנגנונים פנימיים לעטים. יש לי מחרטה אבל אין לי את מה שנקרא Mandrel ואף לא פוטר במחרטה. יש לכם רעיון כיצד לחרוט בכל זאת?
Re: איך חורטים עטים בלי ...פיני , בוקר טוב ,
לפוטר אינך זקוק לצורך חריטת עטים , ובכלל ניתן לעשות את 99% מהעבודות ללא תפסנית , התפסניות לעץ קיימות רק כ-20 שנה , בקשר למנדרל , ראשית ניתן ליצר לבד / מתקן פשוט מאד , מה עוד שמחירו זניח עזר
Re: מי זה מנדלזהו מעין "מוביל"
צינור מתכת בקוטר הפנימי של העט http://www.youtube.com/watch?v=GYZWL2ZSE8g תסתכל בסרטון ותבין הכל סה"כ זה מאוד פשוט.
Re: איך חורטים עטים בלי ...איך עושים יגידו לך חכמים ממני
אך מה חורטים? זה אני יכול לייעץ לך. אם עדיין לא ניסית חריטת עטים, לך על עץ רך ותדביק אותו טוב טוב לצינוריות של העט. בגלל שהעובי הסופי הוא מאד דק צריך להזהר עם עצים קשים כמו בובינגה או אלון ודומיהם. אם יש לך את הנסיון הדרוש אז אחרי שעיגלת את העץ תעבוד עם סקיו! בהצלחה.
Re: איך חורטים עטים בלי ...לחרט מתחיל אתה מציע לעבוד אם סקיו? אדם שלא למד חריטה יכול בקלות לפגוע בעצמו עם סקיו !!!
Re: איך חורטים עטים בלי ...תרגיעו. אני חורט עם סקיו כבר 5 שנים, עוד מלפני שהייתה לי מחרטה אמיתית.
Re: איך חורטים עטים בלי ...כתבתי - אם יש ניסיון!
לי באופן אישי, אין.
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
חזור אל חריטה, גילוף ופיסול בעץ מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־2 אורחים | |||||