שלום
יש למישהו ניסיון עם המסור הזה https://www.bar-gal.co.il/product/%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a8-%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%97%d7%9f-8%d7%b4-%d7%a2%d7%9d-%d7%a2%d7%92%d7%9c%d7%94/
ומה המשמעות של מנוע אינדוקציה?
מסור שולחן Burt (יבוא: בר גל)
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מסור שולחן Burt (יבוא: בר גל)שלום
יש למישהו ניסיון עם המסור הזה https://www.bar-gal.co.il/product/%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a8-%d7%a9%d7%95%d7%9c%d7%97%d7%9f-8%d7%b4-%d7%a2%d7%9d-%d7%a2%d7%92%d7%9c%d7%94/ ומה המשמעות של מנוע אינדוקציה?
Re: מסור שולחן Burt (יבוא: בר גל)כשחיפשתי מסור שולחן הגעתי לזה, על הנייר הוא טוב מכל אלטרנטיבה אחרת שפגשתי (בארץ). לא הגעתי לשלב של הרכישה כי הזדמן לי מסור יד שנייה במקום. אם תחליט ללכת לבדוק אותו, אשמח לשמוע מה ההתרשמות שלך.
מנוע אינדוקציה - בקצרה, זה המנוע שאתה רוצה למסור שולחן. ולא מנוע אוניברסלי (פחמים) כמו שיש למסורים הניידים שמקובלים אצל חובבים (דוולט, בוש, מקיטה וכד')
Re: מסור שולחן Burt (יבוא: בר גל)מנוע אינדוקציה אכן מנוע טוב יותר עם נצילות גבוהה והרבה יותר שקט, אך זה ספציפית בעל מנוע חלש יחסית ומניע להב בקוטר 8" שמגיעה לגובה של 60 מ"מ בלבד ( זה מעט), השולחן מיציקת ברזל שזה טוב ויציב.
הייתי מתעניין באחים הגדולים יותר עם מנוע רציני ולהב 10" לפחות
Re: מסור שולחן Burt (יבוא: בר גל)במחיר הזה ניתן לקנות bosch gts 10 xc
ולא מוצר מדבקה אומנם ללא סטנד נראה לי עדיף Sent from my LM-G810 using Tapatalk
Re: מסור שולחן Burt (יבוא: בר גל)
רק מהתמונה, נראה לי שהבוש צעצוע לידו - אין לי מושג לגבי איכות ודיוק...
Re: מסור שולחן Burt (יבוא: בר גל)הדגם הזה ספציפי זה הדגם הבכיר של בוש הוא מיועד לבעלי מקצוע לא לחובבים מנוע חזק ובנוי מאוד מסיבי אני מאוד אוהב אותו תרשום ב youtube את הדגם תקבל מלא סקירות Sent from my LM-G810 using Tapatalk
אני מכיר את הבוש, וחשוב להדגיש, כמו שעצמון ציין, שמדובר על כלים בקטגוריות שונות לגמרי. הבוש בעל מנוע פחמים ושולחן אלומיניום, הבורט עם מנוע אידוקציה ושולחן יצוק.
ועדיין - מגיע לדעתי להמליץ לחובבים כמונו על משהו חזק יותר מ 1100 וואט וקוטר להב של 8 אינט, תכונות שהופכת את בורט ללא רלוונטי, למרות אינדוקציה ויציקה.
Re: מסור שולחן Burt (יבוא: בר גל)לדעתי, יש לשאול את המוכר עד כמה ניתן לפתוח את הגדר ימינה מהלהב.
וכן יש בשוק דיוולט "1/4 8 במחיר לא רע עם פתיחה של הגדר למרחק של כ- 60 ס"מ. ולחובב שיש משור פנדל או גרונג מספיק והותר להב של "1/4 8
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים | |||||