היי חברים,
רציתי לשאול היכן כל אחד מכם מאחסן את המקצועות הידניות שלו? בקופסה שבה הן הגיעו?הניתן להן קופסת עץ? תלויות?
מתלבט מה לעשות עם שלי, כרגע כל אחת נמצאת בקופסת הקרטון בה היא הגיעה.
אחסון של מקצועות ידניות שונות - היכן?
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
אחסון של מקצועות ידניות שונות - היכן?היי חברים,
רציתי לשאול היכן כל אחד מכם מאחסן את המקצועות הידניות שלו? בקופסה שבה הן הגיעו?הניתן להן קופסת עץ? תלויות? מתלבט מה לעשות עם שלי, כרגע כל אחת נמצאת בקופסת הקרטון בה היא הגיעה.
Re: אחסון של מקצועות ידניות שונות - היכן?ככה הם חיים אצלי, נוח לשלוף ולהחזיר. ולכל אחד יש בית משלו...
Re: אחסון של מקצועות ידניות שונות - היכן?ואוו איזה יופי. עושה חשק לבנות כזה בעצמי. רק שאניאצטרך כנראה ארון סגור מאחר וזה יהיה בחוץ במרפסת.
ממש יפה.
Re: אחסון של מקצועות ידניות שונות - היכן?בחוץ במרפסת לא הייתי ממליץ לאחסן כלי ברזל כי הם יחלידו מהר מאד.
אתה יכול אולי לבנות ארגז על גלגלים ולהכניס אותם הביתה לאחסון אם זה אפשרי. ישמור עליהם הרבה יותר טוב.
Re: אחסון של מקצועות ידניות שונות - היכן?אצלי הסדנה נמצאת מחוץ לבית במבנה עץ, ככה שזה יותר דומה לארון חוץ מאשר לאחסון בתוך הבית.
כשהמקצועות היו בחוץ, במדפים בסדנה, הם החלידו די מהר ובאלו שהזנחתי ממש נוצרו פגמים שאי אפשר לתקן. לאור כך בניתי להם ארון יעודי, אטום ככל האפשר. בנוסף, אני משתדל או לעטוף אותם בסמרטוט ספוג שמן או בנייר דוחה חלודה (שמגיע ביחד עם מקצועות פרימיום). חוץ מזה, אני משתמש בחומר שנקרא bo shield שהומלץ על ידי פול סלרס. זה חומר סיליקוני שיוצר שכבת מגן על המקצועות. זה לא באמת מחזיק לעד וזה דוחה את החלודה רק ברמה מסויימת, אבל יותר טוב מכלום. עם הכל, קח בחשבון שמקצועות זה משהו שצריך לטפל בו. מדי פעם תצטרך לנקות ולשמן.
Re: אחסון של מקצועות ידניות שונות - היכן?תודה על הטיפים. ברור שאני משמן כמעט כל השחזה שנייה. חשבתי מקסימום לבנות להם מעמד שיהיה בתוך הבית (לאור ניסיונכם שהן מחלידות בחוץ - מזה בדיוק חששתי),
וכשאעבוד אוכל להוציא אותו החוצה.
6 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־4 אורחים | |||||