ניסיתי עם ג'יגסאו, SCROLLSAW, מקדח כוס, דיסק של דרמל וניסור ידני במהירות גבוהה, בינונית ונמוכה, תמיד החיתוך לא נקי מותך בשוליו ומתסכל, הבעיה היא כמובן בחיתוכים בשטח קטן.
רעיונות?
פוליקרבונט איך חותכים את הדבר הזה?
21 הודעות
• עמוד 1 מתוך 3 • 1, 2, 3
פוליקרבונט איך חותכים את הדבר הזה?ניסיתי עם ג'יגסאו, SCROLLSAW, מקדח כוס, דיסק של דרמל וניסור ידני במהירות גבוהה, בינונית ונמוכה, תמיד החיתוך לא נקי מותך בשוליו ומתסכל, הבעיה היא כמובן בחיתוכים בשטח קטן.
רעיונות?
Re: פוליקרבונט איך חותכים את הדבר הזה?אם חשוב חיתוך נקי והחומר לא עבה מדי, אפשר גם לחרוץ עם סכין כמה פעמים ואז לשבור מעל משטח צריך קצת ניסיון בזה אבל יוצא ישר ונקי.
Re: פוליקרבונט איך חותכים את הדבר הזה?אין לי עצות מועילות לסייע, מה שאני מכיר זה מה שאתה ניסית, ופשוט משייף את הקצה.
אבל - מאיפה השגת את החומר? ובאיזה תצורה הוא הגיע?
Re: פוליקרבונט איך חותכים את הדבר הזה?ניר ,זה כשאתה רוצה לחתוך פיסה ישרה, לדוגמה אני צריך להוציא עיגול או מרובע מתוך החומר, תמיד השוליים לא נקיים , לא משנה באיזו מהירות ולהב, תמיד יש קצת היתוך של החומר
נערך לאחרונה על ידי Edi בתאריך 20 ינואר 2021, 19:26, נערך פעם אחת בסך הכל.
Re: פוליקרבונט איך חותכים את הדבר הזה?
באזור מפרץ חיפה ישנה חנות בשם ורטהיים, ניתן לקנות שאריות חומר בגדלים ועוביים שונים
Re: פוליקרבונט איך חותכים את הדבר הזה?ערב טוב
בתל אביב מול בית מרכזים ז"ל יש בית עסק גדול העוסק במכירת לוחות פולי קרבונט. חותכים למידות. על המקום. לא זוכר את שמו.
Re: פוליקרבונט איך חותכים את הדבר הזה?תודה רבה אדי וישראל
Re: פוליקרבונט איך חותכים את הדבר הזה?בוקר טוב.
אין לי ניסיון אבל בחיתוך אלומניום עם משחזת צד צריך לרסס WD40 אולי יעזור איזה חומר סיכוך
Re: פוליקרבונט איך חותכים את הדבר הזה?
סביר שאם היתה דרך פשוטה לקרר את החיתוך זה היה עוזר
Re: פוליקרבונט איך חותכים את הדבר הזה?הצעה מניחוש - להשתמש במסורית ג'יגסו לעץ עם שיניים גדולות ככל הניתן, ובתנועות חיתוך איטיות ככל האפשר. ובנוסף, לדאוג לרוח או זרם מים על אזור החיתוך.
הרעיון הוא לחתוך ולנתק את השבבים תוך מינימום חיכוך של המסורית בחומר. ובנוסף, לסלק במהירות את השבבים מאזור החיתוך, כך שהמסורית לא תוכל למשוך אותם חזרה לתוך החתך, ולגרום לחיכוך. כיוון אחר - לוותר, ולשייף את השוליים... עוד כיוון, יותר הרפתקני - מסור שולחן, בהזנה איטית מאוד, ומסור חד.
21 הודעות
• עמוד 1 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־7 אורחים | |||||