המטען הזה קל יחסית להמרה.
מה שכן - יכול להיות שבתוך המטען הלוח לא זהה לסרטון יש גרסאות גם ללוחות (אני נתקלתי בזה ביצרן אחר). תבדוק שאצלך כל הרכיבים בדיוק כמו בסרטון.
וכן מדידת מתח הטעינה לפני ואחרי לא תזיק.
Sent from my H3123 using Tapatalk
שאלה בנוגע למטען 110v
21 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
Re: שאלה בנוגע למטען 110vהמטען הזה קל יחסית להמרה.
מה שכן - יכול להיות שבתוך המטען הלוח לא זהה לסרטון יש גרסאות גם ללוחות (אני נתקלתי בזה ביצרן אחר). תבדוק שאצלך כל הרכיבים בדיוק כמו בסרטון. וכן מדידת מתח הטעינה לפני ואחרי לא תזיק. Sent from my H3123 using Tapatalk
Re: שאלה בנוגע למטען 110vבוקר טוב.
יש ביד 2 מטען ל12V אם זה מתאים
Re: שאלה בנוגע למטען 110vתודה לעוזרים.
זה היה ממש פשוט וזה לקח 5 דקות. שאלה נוספת, המטען הוא מטען משולב של 12 ו18, ביציאה של ה18 יש לי 16.5 וולט שזה נראה לי בסדר, אבל ביציאה של ה12 יש לי 5 וולט (אין לי כלים ל12 אבל סתם בשביל הידע) זה הגיוני?
Re: שאלה בנוגע למטען 110vשני הערכים נשמעים לא נכונים, אתה בודק DC?
Re: שאלה בנוגע למטען 110v
כן. בדקתי גם מטען מקיטה 18v מקורי וגם הוא לא נותן 18+
Re: שאלה בנוגע למטען 110vסקרן אותי אז ככה, מטען מקיטה 10.8 הראה לי 3-4V ומטען של האנטר 18 - 21V אז כנראה שניתן לבדוק רק בעת טעינה.
Re: שאלה בנוגע למטען 110vאז כנראה שהכל בסדר.
נחמד לדעת שזה כזה פשוט, התכנון המקורי היה לקנות מטען בארץ ב600 שקל ובסוף קניתי וריסטור ב8 שקל.. ד״א ראיתי גם שאפשר לכל שאר החברות לעשות את זה.
Re: שאלה בנוגע למטען 110vאשמח אם תפרט את התהליך והחלקים הנצרכים. למקיטה.
תודה.
Re: שאלה בנוגע למטען 110v
אני לא יודע בידיוק אני פשוט ראיתי שיש הרבה סרטונים גם למקיטה ודיוולט. מה שכן אומר, תבדוק שבסרטונים מדובר באותו דגם ספציפי של מטען. בגדול כל מטען הוא שנאי מתח (להבדיל ממונעים/גופי חימום שזה כבר סיפור אחר) ופשוט צריך להתאים את הנגד/קבל שידע לקבל מ220 במקום 110. אני לא רוצה להרחיב כי אני לא רוצה לומר שטויות בטעות יש לי ידע ממש בסיסי בתחום
Re: שאלה בנוגע למטען 110vAlex the Cheesepenter
21 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים | |||||