אהלן,
שאלה למי שמבין בתחום או ניסה בעצמו.
אני תכוון להסב מטען 110 ל220, החשש שלי זה שאם זה לא יעבוד תהרס הסוללה.
אם אני מחבר מטען 110v לשקע 220, תהרס הסוללה או המטען?
תודה
דניאל
שאלה בנוגע למטען 110v
21 הודעות
• עמוד 1 מתוך 3 • 1, 2, 3
שאלה בנוגע למטען 110vאהלן,
שאלה למי שמבין בתחום או ניסה בעצמו. אני תכוון להסב מטען 110 ל220, החשש שלי זה שאם זה לא יעבוד תהרס הסוללה. אם אני מחבר מטען 110v לשקע 220, תהרס הסוללה או המטען? תודה דניאל
Re: שאלה בנוגע למטען 110vאם תחבר ישירות את המטען למתח 220V, שניהם יכולים לההרס. היות שההגיון אומר לבדוק קודם את המטען ללא סוללה, כנראה שהוא יישרף בניסיון, ואז כבר לא תרצה לחבר אליו את הסוללה.
בעקרון, יש מטענים שפשוט מאוד להסב (רכיב קטן), יש כאלו שמורכב ויש כאלו שלא ממש אפשרי בכלל. הפתרון הפשוט הוא להשתמש בשנאי, או לשלם כ-150 ש"ח לטכנאי עבור המרה (במידה והוא יודע מה הוא עושה ומכיר את המטען הספציפי). אם אין לך רקע באלקטרוניקה וציוד מתאים, לא ממליץ לנסות לבד. אם יש את שניהם, אז במקסימום הרסת את המטען, והסיכוי לנזק לסוללה אם המטען נבדק ונראה תקין הוא כבר קלוש.
Re: שאלה בנוגע למטען 110vאי אפשר לבדוק מתח על הדקי המטען לפני שמחברים את הסוללה ליתר ביטחון?
Re: שאלה בנוגע למטען 110v
אפשר וצריך, וגם בתוך המעגל עוד לפני. אבל זה חלק מהציוד, שלא לכל אחד יש בבית...
Re: שאלה בנוגע למטען 110vאם המעגל עובד נכון , אז רק המטען ישרף, בכ״א ישנם פתרונות לשינוי ברשת לרוב המטענים הנפוצים ואם לא בכמה עשרות שקלים ניתן לקנות שנאי/ ממיר קטן .
Re: שאלה בנוגע למטען 110vתן את הדגם ננסה לעזור.
Re: שאלה בנוגע למטען 110vמטען מילווקי m12-m18.
יש לי שנאי אני פשוט לא רוצה את הסרבול הזה. הייתי קונה מטען בארץ אבל משום מה המחירים שלו גבוהים מאוד (להבדיל מחברות אחרות). סבן כמו שאמרת זה מסוג המטענים הפשוטים להמרה. לפי מה שהבנתי נדרש החלפת וריסטור וניתוק של עוד משהו. יש לי גישה לכל הציוד הדרוש, וחשמלאים שיודעים לעבוד איתם אך הרקע שלהם באלקטרוניקה לא גדול. נשמע שאתה מבין בתחום אז אני פשוט צריך לבדוק את המתח עם מכשיר מדידה? ובמידה והוא תקין אין חשש שאחרי כמה זמן של עבודה יקרה משהו?
Re: שאלה בנוגע למטען 110vעכשיו שרשמת את הדגם הכל יותר פשוט.
גוגל: Milwaukee M18 & M12 charger converting from 110v to 240v הכי פשוט, ניתוק מוליך והחלפה של רכיב אחד בלבד: https://www.youtube.com/watch?list=UUPL ... HR1YiDSbp4 בהצלחה Alex the Cheesepenter
Re: שאלה בנוגע למטען 110v
מצטער שאני לא יכול לתת לך תשובה פשוטה... ברגע שאתה מתעסק עם דבר כזה תמיד יש סיכון. בעקרון זו פעולה פשוטה שהרבה אנשים עושים והיא מצליחה להם, אבל חשש לצערי תמיד יהיה... הרבה פעמים יש דילים על מטענים מאירופה במחירים סבירים, וגם המרה אצל טכנאי מוסמך כמו שאמרתי לא יקרה במיוחד - שני פתרונות שיתנו ראש שקט יותר עבורך.
Re: שאלה בנוגע למטען 110vאין לי בעיה שיהרס המטען רק חששתי שהסוללה תפגע.
בכל מקרה, אנסה מקסימום אקנה מטען. תודה!
21 הודעות
• עמוד 1 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־6 אורחים | |||||