הי
עובד כרגע על שולחן פשוט לרוטר / טרימר שלי (מקיטה RT0700CX4 ), ומתלבט איזה בסיס לחבר לשולחן - האם את הפלאנג' או את הבסיס הרגיל.
לכאורה שניהם יכולים לשמש לטובת חיבור לשולחן..
אשמח לשמוע מהחברים יתרונות / חסרונות ומה אתם בחרתם..
שולחן לרוטר / טרימר
39 הודעות
• עמוד 1 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
שולחן לרוטר / טרימרהי
עובד כרגע על שולחן פשוט לרוטר / טרימר שלי (מקיטה RT0700CX4 ), ומתלבט איזה בסיס לחבר לשולחן - האם את הפלאנג' או את הבסיס הרגיל. לכאורה שניהם יכולים לשמש לטובת חיבור לשולחן.. אשמח לשמוע מהחברים יתרונות / חסרונות ומה אתם בחרתם..
Re: שולחן לרוטר / טרימרלטעמי לחבר את הפלאנג' זה בזבוז, עדיף לחבר את הקבוע ולהשאיר את הפלאנג' בחוץ, וככה אתה יכול להוציא את הרוטר ובקלות לעבור בין השולחן לבין אחיזה ידנית במינימום מאמץ, כשאת הבסיס השימושי יותר אתה משאיר נגיש.
Re: שולחן לרוטר / טרימר
בדיוק
Re: שולחן לרוטר / טרימראני דווקא הייתי פשוט מזמין עוד בסיס ומשאיר אותו קבוע בשולחן.
הפלאנג' ביזבוז כמו שנרשם, מצד שני, הבסיס הרגיל נוח הרבה יותר מהפלאנג' למגוון משימות (עיגול פינות למשל), אז גם לא הייתי מוותר עליו בכזו קלות. אגב, בגלל העלות של בסיס כזה מקורי, הייתי שוקל פשוט הזמנה של טרימר החיקוי של ''קאטסו'' ומשאיר אותו בשולחן קבוע ומשאיר את המקיטה פנוי. אני הזמנתי כזה, בינתיים השתמשתי בו רק לעיגול פינות ויצירת פאזה 45 מעלות והוא עבד נהדר. אין ספק שהגימור של המקיטה הרבה יותר מוקפד ומלוטש, אבל בעלות של 300 שקל כולל משלוח עד הבית מאמזון, בהחלט קנייה שווה לדעתי. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Re: שולחן לרוטר / טרימרגם אני משתמש בבסיס הרגיל באופן תכוף, אני רוצה לקוות שאת מה שעושה הבסיס הרגיל אני אוכל לעשות על השולחן עצמו ולכן לא ארגיש בחסרונו..
אם יתברר שזה לא המצב, אז באמת צריך לחשוב על פתרון אחר
Re: שולחן לרוטר / טרימרערב טוב
בדף 32 בפורום צירפתי תמונות לחיבור טרימר מתחת לשולחן. גם בדף 31. אולי יעזור לך.
Re: שולחן לרוטר / טרימר
אני משתמש הרבה מאוד בשולחן, ובעצם אינני זוכר מתי היתה הפעם האחרונה שבה השתמשתי בראוטר מוחזק ידנית. מותקן בשולחן Makita 3601b הישן והטוב.
Re: שולחן לרוטר / טרימראשמח אם תשים לינק לשרשור הרלוונטי
Re: שולחן לרוטר / טרימראני משער שגודל השולחן גם כן מאד משפיע פה.
אני למשל כרגע עובד על יצירת הלאמי אלון לפלטה העליונה של השולחן מחשב המתוכנן. לעגל פינות או לעשות פאזה 45 מעלות על פלטה 120*60 מרגיש לי הרבה יותר נוח לעשות עם טרימר שמוחזק ביד, בהתחשב בזה שה''שולחן רוטר'' שלי הוא בגודל 50*50 בערך, מה שמשאיר כ 25*50 משטח עבודה עם ביט עיגול/45 מעלות. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Re: שולחן לרוטר / טרימרטוב אז סיימתי את הכנת השולחן שלי.
בינתיים נראה שיצא סבבה. היום אני אבדוק את התוצאה יותר לעומק.. כמה מסקנות - השקעתי די הרבה מאמץ בבניית החלק שמתחבר לבסיס הרוטר שיושב במרכז הפלטה של השולחן. בדיעבד יכולתי פשוט לחבר את הרוטר לפלטת השולחן עצמו ללא הצורך בבסיס המתנתק.. השתמשתי בבסיס הקבוע (לפי המלצת החברים פה) לחיבור לשולחן, בינתיים זה נראה מאוד נח לשנות גובה של הביט או לשלוף את הרוטר החוצה להחלפה של ביטים. המסילות T בדרך מסין, כשיגיעו אני אשדרג את הגדר שתיסע בצורה דינמית. בסה"כ זה שדרוג ענק לעבוד עם רוטר בעזרת שולחן מבחינת יכולת הדיוק והמהירות - תענוג. מצרף כמה תמונות.
39 הודעות
• עמוד 1 מתוך 4 • 1, 2, 3, 4
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים | |||||