דיוולט 7492
25 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
Re: דיוולט 7492דווקא אותי מעניין קניה מצרפת אם זה זול משמעותית נשמח לקישור
Re: דיוולט 7492רק שימו לב ש7485 הוא להב 8.5" ולא 10" כפי שב 7492
Re: דיוולט 7492אכן ה 7485 הוא 8.5 אינץ, והוא לא יכול לקבל dado stack.
השיקול שלי בעדו היה בעיקר שהוא יהיה לי נוח יותר לאכסנה (אבל זו הייתה בהחלט התלבטות. עדיין לא ממש בטוח איזה מהם אני מעדיף...) הזמנתי מאמזון צרפת, הלינק הוא: https://www.amazon.fr/Dewalt-DWE7485-QS ... 680&sr=8-1 אחרי מישלוח, מיסים והכל, יצא 3000 שח.
Re: דיוולט 7492יש אותו עכשיו ב 200 שח פחות (2788 שח):
https://newtools.co.il/dewalt-dwe7485-qs-scie-circula/
Re: דיוולט 7492שאלה מענינית, כמה חשוב ה 10" לעומת 8.5" במסור שולחן?
נראה לי שהגודל פחות חשוב מאשר בפנדל שמיועד לקורות. האם זו הנחה נכונה או ששוה להשקיע עוד קצת?
Re: דיוולט 7492לדעתי הפוך - בשולחן זה יותר משמעותי ולא הייתי מתפשר על פחות מ-10". הסיבה היא חיתוכי פריסה, שהרבה פעמים כל ס"מ נוסף הוא משמעותי. דווקא בפנדל אני לא מוצא צורך (בשימושים שלי) ללהב של 10", ולכן כשרכשתי פנדל חדש העדפתי לוותר על הגודל ולקנות איכותי יותר באותו התקציב.
Re: דיוולט 7492מסכים עם מיכאל לגבי החלק הראשון, גובה הלהב במסור שולחן חשוב מאוד.
לגבי פנדל, כנראה שסוג השימוש בהחלט מכתיב את גודל הלהב ואת איכות המסור, עבור סוג השימוש שלי 12״ תרם לי מאוד למהירות העבודה.
Re: דיוולט 7492תודה על ההבהרה
עמית אני מסתכל על המחיר שקיבלת, זה המחיר הרגיל שתקבל באילת בלי קבוצה ובלי הנחה... לפי האתר של המחסן למקצוען - המחיר הוא 4539 שח, אם תוריד מע"מ תגיע 3767 שח המחיר שאלקטרו סליל הציעו כולל ההנחה מגיע ל 3753 שח דרך אגב, שלחתי לך מייל בפרטי דרך האתר, לא בטוח שהגיע...
Re: דיוולט 7492שלום
לא הצלחתי לראות את הפניה שלך באתר. קיבלתי הודעה במייל שלי ששלחת אבל משום מה לא רואים. אשמח למייל [email protected] יש בעיות במלאי של המסור הזה. זה כולל מע"מ... אילת זה רחוק
Re: דיוולט 7492שאלה נוספת לבעלי מסור שולחן, האם יש סבירות גבוהה לצורך בטיפול בחברה או שגם ככה שום דבר לא באמת מכוסה באחריות?
אני שואל, כי ישנה אופציה לרכוש באילת - החסכון יפה, אבל אם צריך שירות במקרה כזה זו בעיה למי שלא גר באזור..
25 הודעות
• עמוד 2 מתוך 3 • 1, 2, 3
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים | |||||