מה שם המוצר ואיפה אפשר לרכוש
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
Re: מה שם המוצר ואיפה אפשר לרכושאני לא מכיר את המוצר הספציפי הזה, אבל יש מוצר דומה בשם magswitch, יש להם המון סוגים של אלמנטים כאלו. יש לי כזה ואני ממש מבסוט עליו. אני רכשתי מאמזון, בטח יש בעוד אתרים בינלאומיים. בארץ לא פגשתי (אבל גם לא חיפשתי).
אגב עכשיו בתקופת החגים בחול יש סיכוי למבצעים ומחירים טובים יותר מהרגיל אז בכלל כדאי לבדוק.
Re: מה שם המוצר ואיפה אפשר לרכושבדיוק נתקלתי בחברה הזו כשצפיתי בסרטון כלשהו - ספציפית ב featherboard שצמוד לגדר. נראה חמוד.
אבל מוצרים יקרים (ברובם). מהסקרנות - באיזה מוצר שלהם אתה משתמש?
Re: מה שם המוצר ואיפה אפשר לרכושלא משתמש עדיין פשוט ראיתי את המגנט הזה לשולחן מסור וזה נראה רעיון שימושי
Re: מה שם המוצר ואיפה אפשר לרכושבמקור זה בסיס מגנטי שמחוברים אליו מכשירי מדידה כמו אינדיקטור וכד'.
עקב יעודו ואיכותו הוא מעט יקר כיוון שמשמש בעיקר במעבדות מדידות/בדיקות מכניות וע"י מפעילים של מכונות לעיבוד שבבי. אלה התחומים אותם אני מכיר מקרוב. השימוש בו כפי שתואר ע"י חלקכם הוא במסגרת של אילתור. ניתן למצוא בבתי מסחר של אספקה טכנית. Alex the Cheesepenter
Re: מה שם המוצר ואיפה אפשר לרכוש
זה הקיט שאני קניתי https://magswitch.com/product/woodworking-starter-kit/ סופר שימושי במסור השולחן ובמסור הסרט, וגם אפשר להכין כל מיני ג'יגים כי הצורה של המגנטים האלו מאפשרת חיבור שלהם בקלות
Re: מה שם המוצר ואיפה אפשר לרכושעל אף שזה ברור, צריך לציין שהמוצרים הנ״ל אינם מתאימים למסורים ניידים אלא רק לכאלו עם שולחן פלדה.
Re: מה שם המוצר ואיפה אפשר לרכושאני חושב שלשימושים המבוקשים אפשר לקנות יחידות כאלה בעלי (או לפחות לנסות)
תחפש- switch magnetic base
Re: מה שם המוצר ואיפה אפשר לרכוש
עם פיסת ברזל מתחת לשולחן אולי זה דווקא אפשרי (לא ניסיתי)
9 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים | |||||