10" freud diablo להבים חור קוטר 30 מ"מ איפה אפשר לרכוש
למסור שולחן בוש
מישהו התנסה?
10" freud diablo להבים חור קוטר 30 מ"מ איפה אפשר לרכוש
15 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
10" freud diablo להבים חור קוטר 30 מ"מ איפה אפשר לרכוש10" freud diablo להבים חור קוטר 30 מ"מ איפה אפשר לרכוש
למסור שולחן בוש מישהו התנסה?
Re: 10" freud diablo להבים חור קוטר 30 מ"מ איפה אפשר לרכוששלום,
קדח 30 מ"מ לא נחשב לקטן, הוא דוקא מן המידות היותר תיקניות בתחום. אצל נגרים מקובל לרכוש מאלה שמשחיזים את הלהבים ואין בעיה לרכוש גם כאדם פרטי/חובב.
Re: 10" freud diablo להבים חור קוטר 30 מ"מ איפה אפשר לרכושאני רכשתי דרך איביי את הזוג הזה
https://www.ebay.co.uk/itm/311432051611 הסיבה היחידה שרכשתי מחו''ל היתה המחיר, במחיר של להב בודד בארץ, קיבלתי 2 כולל המשלוח, של חברה מוכרת ומדגם שקיבל ביקורות טובות פחות או יותר בכל מקום שקראתי עליו. שיפור משמעותי לעומת הלהב שמגיע עם המסור (דיוולט במקרה שלי). הלהב של ה40 שיניים, יחד עם zero clearance plate, מספק חיתוך נקי גם על לבידים (לא בדקתי על כאלה מצופים פורמייקה או סיבית מצופה מלמין). Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Re: 10" freud diablo להבים חור קוטר 30 מ"מ איפה אפשר לרכושעד כמה שאני יודע לצערי לא מוכרים פרוד בארץ.
תחפש באיביי או בחנויות אירופיות Freud saw blade 30mm bore
Re: 10" freud diablo להבים חור קוטר 30 מ"מ איפה אפשר לרכוש
שלום, יש ויש ואפילו בשפע, גם בנגריה החביבה עלי וגם להבים בבעלותי הפרטית שאני "סוחב" איתי במיקרה הצורך. לא נעים להרוס לנגריה בגלל ריבוי חיתוכים, בכל זאת, אני מזדמן והם מתפרנסים.
Re: 10
שלום, הלהבים האלה ממשפחת ה"גב גמל" מתאימים במיוחד לעץ מלא במיוחד עם מספר השיניים המועט יחסית. בעלות של 10-20 שקלים יותר לכל להב (בהשוואה למחיר באי-ביי + מישלוח) זמין בארץ ללא צורך לחכות. אני רק מציע כאפשרות נוספת.
Re: 10" freud diablo להבים חור קוטר 30 מ"מ איפה אפשר לרכושאשמח לדעת איפה בארץ, בשמחה הייתי מוסיף להב 60-80 שיניים שלהם לאוסף בהמשך, בטח אם ההפרש זניח. באיזור שלי לפחות (חיפה), לא מצאתי אותם בכלל (בכללי לא מצאתי יותר מידי מקומות שמוכרים להבים למסור).
לגבי ה''גב גמל'', פרוד טוענים שגם אמור לעזור למנוע kickback. נכון או לא, לא יודע, אני אף פעם לא מוריד את הriving knife בכל מקרה. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Re: 10" freud diablo להבים חור קוטר 30 מ"מ איפה אפשר לרכוש
איפה מוכרים? יש גם את הביטים שלהם לרוטר?
Re: 10" freud diablo להבים חור קוטר 30 מ"מ איפה אפשר לרכושאגב, לפותח הדיון - אני לא בטוח ב-100%, אבל מהקצת חיפוש שעשיתי בזמנו, diablo זה שם הסדרה של freud שנפוצה בארה״ב, ואני אישית לא מצאתי להב מהסדרה הזו עם חור 30 מ״מ, כנראה בגלל שמיועד לשוק האמריקאי שעובד עם אינצ׳ים, ונפוץ בעיקר 5/8 אינץ׳, שלא רלוונטי לנו.
נראה על פניו שסדרת pro זה הסדרה המקבילה האירופאית, שכן מגיעה במידות מתאימות.
Re: 10
כשאני מחפש בחנויות אירופאיות הלהב 10 אינצ' מופיע במילימטרים איזה צריך בדיוק?
15 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־7 אורחים | |||||