שלום לכולם
מי מכיר את השמן "טאנג" איפה ניתן לקנות כזה ?
מה עם מזון האם מותר במגע עם מזון ?
שמן טאנג
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
Re: שמן טאנגלדורון ושימעון
תודה על התגובות אם משהו יודע משהו על נגישות למזון ?? כלמר האם אפשר לשמן קערות עץ, קרשי חיתוך למזון ועוד ?
Re: שמן טאנגאני קניתי מאסף מ"כלי ראשון", באתר יש פירוט על שמן טאנג, היכולות שלו ואיך משתמשים בו ושם גם כתוב שהוא מאושר למגע עם מזון. בכל מקרה אסף היה זמין לכל שאלה ששאלתי וענה בשמחה ובמקצועיות אז שווה לך ליצור איתו קשר.
Re: שמן טאנגמסכים! דבר עם אסף.
אני זכיתי גם להגיע אליו הביתה לקחת את השמן, והוא מבין מאד במה שהוא עושה. יכול לתרום לך הרבה על המוצר ועל השיטות הנכונות להשתמש בו
Re: שמן טאנגשלום רן,
שאלת שאלה, ודורון ענה לך ע"י צירוף קישור אם תכנס לקישור הזה ותקרא תקבל תשובות לכל השאלות ששאלת... ההסבר שנותנים שם על שמן טאנג מאד מעניין- אפילו סתם לידע כללי- ויש שם תשובה ישירה לשאלותיך: "כל השמנים שאנו מייבאים מאושרים למגע עם מזון- גימור כלי אוכל, על ידי ה-FDA ." שנה טובה, איזי
Re: שמן טאנגשלום וערב טוב,
שמן טאנג הוא מן המתאימים ביותר לשימוש בכלי אוכל ומגע עם מזון. יש לא מגבלות עמידות בתנאים מסוימים, ומתפלמר לאורך זמן כאורך הגלות. השמה של מספר שכבות עם ההמתנה ביניהן יכולה להערך מספר שבועות.
Re: שמן טאנגלי יש שמן טאנג מדולל עם שמן הדרים שקניתי מ'כלי ראשון' שהומלץ פה.
זמן המתנה בין שכבות הוא 20 עד 40 דקות לפי הוראות היצרן... ממש לא נצח. זה נכון שזמן הפילמור המלא שלו הוא כחודש, ורק לאחר מכן מתקבלת ההגנה המלאה של השמן. Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Re: שמן טאנג
שלום, שמן טאנג מדולל בשמן הדרים הוא סוג של "שמן דני-DANISH OIL". זה אכן שמן שמתפלמר מהר יותר אך דורש כמות כפולה (עפ"י יחס הדילול הרשום על האריזה שלך) בהשוואה לשמן טאנג טהור על מנת להשיג אותה רמת הגנה. הסוג הזה של "שמן דני" גם מתאים למגע עם מזון בניגוד לשמנים דניים שהחומר המדלל לא כזה. יתרון מסוים של "שמן דני" הוא קלות יתר של השמה והחיסרון הכמות הנצרכת.
12 הודעות
• עמוד 1 מתוך 2 • 1, 2
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־49 אורחים |