סינון אבק במפריד נסורת
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
סינון אבק במפריד נסורתמפריד הנסורת שמיקמתי לפני שואב האבק עובד מצויין, אבל אבק נסורת דק עדיין מסתנן לשואב. לכן, בתוך גוף המפריד הוספתי "מנהרה" קצרה מדיקט שמודבקת למכסה. פאה פתוחה אחת שלה מוצמדת לצינור היניקה שהולך לשואב. את הפאה הפתוחה השנייה כיסיתי ברשת עדינה (כזו שמשמשת לסינון צבע). העובדה שצריך מדי פעם לנקות את הרשת בטפיחה קלה מעידה שהיא עושה את עבודתה.
Re: סינון אבק במפריד נסורתשבוע טוב
האם תוכל בבקשה להציג תמונה נוספת ממרחק גדול יותר ?
Re: סינון אבק במפריד נסורתלאחר שימוש קצר במקצוע עובי, נוכחתי לדעת שללא מתקן כזה אטבע בנסורת, הגיע הזמן להשתמש בציקלון שרכשתי מזמן.
האמת יאיר שלא ממש הבנתי מה עשית, אשמח להסבר נדיב יותר
Re: סינון אבק במפריד נסורתההסבר: את המכסה למפריד הנסורת קניתי בארה"ב והוא מתלבש על פח פלסטי 18 ליטר של צבע. (את המפריד השני כבר עשיתי לבד בקידוח שני חורים במכסה פח כזה, והתאמת הצינור הנכנס והיוצא). כפי שאפשר לראות בצילומים, שצולמו חוץ מהאחרון מן הצד הפנימי של המכסה: א. הדבקתי בד-סינון על הפתח כדי ללכוד עוד יותר אבק. ב. הכנתי קופסה מכוסה מכמה צדדים בבד סינון. ג. את הקופסה מיקמתי מול הפתח שאליו נכנס הצינור המגיע מן השואב. האוויר נשאב לתוך המפריד; השאיבה עוברת קודם דרך הצינור השחור העבה שמטיח את הנסורת הגסה בקיר הדלי וצובר אותה בתחתיתו. ולאחר מכן האוויר הזה מסונן על ידי הבד כדי ללכוד כמה שיותר אבק דק מלהגיע לשואב.
Re: סינון אבק במפריד נסורתשלום,
הפיתרון נראה משכנע מאד. יחד עם זאת, עדיין לא ברור לי מה תרומת התיבה ומדוע רשת צמודה לפתח היניקה אינו מספיק.
Re: סינון אבק במפריד נסורתפתרון יפה, עם הקופסה הגדלת את שטח הסינון מחד והקטנת את הסיכון לסתימה.
Re: סינון אבק במפריד נסורתאני מבין שמפעם לפעם אתה צריך להרים את המכסה ולנקות את המסננת שיצרת, אחרת, כמובן, כוח השאיבה יורד.
גם אני משתמש במערכת דומה שבניתי לבד ואכן האבק עובר למסנן של השואב. מסנן שהתקנתי כפי שאתה עשית נסתם די מהר. האם משתמשי הציקלון סובלים מאותה בעיה? - אשמח לדעת מבעלי הנסיון. אני מאמין שלא צריך להיות מסובך לאלתר ציקלון למערכת כמו של יאיר, השאלה אם התוצאה שווה את המאמץ.
Re: סינון אבק במפריד נסורת
יאיר ראשית שנה טובה. שנית תודה רבה על הרעיון אני מזמן מתחבט בבעיה הזו ועכשיו נתת לי פתרון,
8 הודעות
• עמוד 1 מתוך 1
מי מחוברמשתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים | |||||