חובבי נגרות ואומנות העץ

ללמוד, להבין ולקדם את אומנות עבודת העץ, נגרות, גלוף, חריטה ופיסול בישראל

מותגים מומלצים לציוד נגריה

זה המקום לספר מה ניגרתם היום, לתעד את הפרויקטים שלכם, לשאול שאלות ולקבל תשובות.

מותגים מומלצים לציוד נגריה

הודעהעל ידי Assaf the woodworker » 03 ספטמבר 2020, 10:46

שלום, שמי אסף, אני לדש בפורום.
חיפשתי ולא מצאתי אז סליחה אם זה שאלה שחפרו כבר למוות אבל אני רוצה לברר איזה מותגים נחשבים איכותיים שמוכרים בארץ. אני לא מתכוון לבוש מקיטה וכו׳… עליתי מארצות הברית ושם הכרתי , sawstop, jet, powermatic, ואני מחפש לדעת מה מקביל לזה בארץ.
ספציפי מה מותג נחשב למסור שולחן, מסור סרט, מקצוע משולב, מלטשת, מחרטה, מקדח עמוד, spindle sander, drum sander (אני לא בטוח איך קוראים לזה בעברית)… דגש על כלים שמביעים תוצאות מדויקות ואמינות

תודה רבה!
Assaf the woodworker
משתמש ותיק

Re: מותגים מומלצים לציוד נגריה

הודעהעל ידי Se7eN » 04 ספטמבר 2020, 17:21

הי אסף, ברוך הבא לפורום!

ראשית חלק מהמותגים שציינת זמינים בארץ.
שנית, לאיזו רמה של מקצועיות הציוד אתה מכוון? יש בארץ הרבה מותגים איכותיים שמכוונים לנגריות תעשייתיות של ממש. בנישת החובבים המשודרגים, יחסית קשה למצוא דברים איכותיים ובמחיר סביר, אז הרבה רוכשים ציוד משומש של הליגה המקצועית כדי לאזן. מעבר למה שציינת, אני מכיר את record power שנמצאת בקטגוריה הזאת של מוצרים קטנים אבל איכותיים, שזמינים בארץ, מטבו גם חברה עם מוניטין טוב אם כי פחות שמעתי ביקורות על ציוד נגריות שלהם.
Se7eN
מנהל פורום

הודעהעל ידי Pini Gold » 05 ספטמבר 2020, 18:42

לרשימת היצרנים האיכותיים שמשווקים בארץ לכלים ניידים, אם כי לא מהזולים אבל מאוד אמינים ומדוייקים, הייתי כולל גם את FESTOOL
לגבי משורי סרט אני ממליץ על LAGUNA.
סמל אישי של המשתמש
Pini Gold
סופר משתמש

הודעהעל ידי Assaf the woodworker » 05 ספטמבר 2020, 19:22

Se7eN כתב:הי אסף, ברוך הבא לפורום!

ראשית חלק מהמותגים שציינת זמינים בארץ.
שנית, לאיזו רמה של מקצועיות הציוד אתה מכוון? יש בארץ הרבה מותגים איכותיים שמכוונים לנגריות תעשייתיות של ממש. בנישת החובבים המשודרגים, יחסית קשה למצוא דברים איכותיים ובמחיר סביר, אז הרבה רוכשים ציוד משומש של הליגה המקצועית כדי לאזן. מעבר למה שציינת, אני מכיר את record power שנמצאת בקטגוריה הזאת של מוצרים קטנים אבל איכותיים, שזמינים בארץ, מטבו גם חברה עם מוניטין טוב אם כי פחות שמעתי ביקורות על ציוד נגריות שלהם.

לחלוטין אני בנישה של חובבנים משודרגים. אין לי עיניין במכונות ענק שמסוגלות לטחון עבודה במפעל. כן אכפת לי לקנות כליים איכותיים שכל לקבל איתם תוצאות מדויקיות ושיעבדו באמינות לשנים.
Assaf the woodworker
משתמש ותיק

הודעהעל ידי הרואה » 05 ספטמבר 2020, 23:32

SCM - MiniMax
HAMMER
ROBLAND
הרואה
סופר משתמש

חזור אל נגרות

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־4 אורחים